Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most már tuti mensi lesz,...

Ez most már tuti mensi lesz, ugye? Ki nem várja holnapra? Tünetek, görbék stb?

Figyelt kérdés

Itt a görbém, tegnaptól 1-1 tizedet csökkent a hőm, de még semmi mensis érzésem nincs. Holnapra nem várom.

[link]

Pedig olyan gyönyörűnek indult. Istenem, biztos meg fog jönni, ugye?

2009. ápr. 30. 08:37
 1/7 nini24 ***** válasza:

Szia!

Nekem ez az 55. napom, fogi gátló utáni 2. hónap :( Holnapra nem várom! Szédelgek, aludnék egyfolytában, cicim érzékeny, hasam szúrkál. Allergiás vagyok, de 2 napja annyira durva lett, hogy azóta folyton be van dugulva az orrom, és alig látok :( ?Mai teszt negatív! Sztem még van remény, hogy ne jöjjön meg neked! Én nagyon drukkolok!

[link]

2009. ápr. 30. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Még van remény, de nem hiába írom mindenkinek hogy azért mert megy fel a hő pé után nem azt jelenti hogy baba van! Csak akkor ha késik és fent marad a hő. De ennek ellenére mindenki azt hiszi ha megy fel a hő, tuti sikerült. Ennek így kell lennie egy egészséges embernél. Szerintem tesztelj egyet reggel, a 17. nap volt pé-d és ha terhes vagy, kimutatja. Vagy talán még most is. Drukkolok hogy baba legyen és írd majd meg hogy mi lett. 1-2 tizedes esés nem feltétlenül jelent menzit, de nem vagyunk egyformák. +++ Tesztet kívánok!
2009. ápr. 30. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz?Mire vársz?Ez a kis csökkenés még semmit sem jelent!
2009. ápr. 30. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem amikor lépcsősen csökkent lefelé, akkor sajnos megjött. Remélem Nálad nem így lesz.

Olyanom is volt már, hogy esett egy kicsit, aztán újra felment. Szorítok!

2009. ápr. 30. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj holnap reggel!!Így is egész magas a hőd, reméljük nem megy lejjebb!
2009. ápr. 30. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia. En is mara nem varom, de leesett a hom mara 3 tizedet, ugyogy nagyon elkeseredtem. Remelem neked sikerul! Sok sikert!

[link]

2009. ápr. 30. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugye nem jött meg? Mi van Veled? Szorítottam!
2009. máj. 4. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!