Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég fiatal vagyok és nem...

Elég fiatal vagyok és nem tudom, hogy mik kerülhetnek egy kistáskába?

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek! Ltalában mit tesznek bele a nők? Nem sminkelek de azon kívül?
2009. ápr. 29. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amire szükséged lehet, míg nem vagy otthon. Lakáskulcs, telefon, papírzsepi, rúzs, tampon, toll, púder...neked kell tudnod!
2009. ápr. 29. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést gondolom nem ide szántad...

De ha már itt van: Papír zsebkendő, mobil, pénztárca, 1-2 simkcucc, (bár írtad, hogy nem használsz. Határidőnapló...Az a bajom, hogy minél nagyobb a "kis táskám", annál több mindent bele rejtek. (tampon/betét, tisztasági csomag) Parfüm, izzadás gátló...hirtelen ne ugrott be több..

2009. ápr. 29. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettetek mind2-en:)
2009. ápr. 29. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mire 20 leszel hidd el nekem a táskád lehetetlen dolgokat fog tartalmazni. De ez így jó, a női táska a rejtély. Csak néhány "extra" a saját táskámba nézve, ezt bizonyítandó: 2 db cumisüveg tejzáró szelep. Extra cukor /kiszakadt zacskóval/. Összesen 5 db hajcsat /2 hónapja rövid a hajam/. 2 kézkrém, 2 Labello. Egy fekete kábel /?/. Jé, megvan a tupirfésűm....:-)
2009. ápr. 29. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük az enyémben mi van:

pénztárca, zsepi, toll, kiskanál, gyufa (?), négyjegyű függvénytábla (????), pez cukor, koffein tabletta (nem kávézom, ez van helyette), WC ülőke papír, telefon, töltő, szájfény, és jééé találtam egy ezrest :D

2009. ápr. 29. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémben ez található:

Pénztárca, irattartó, kulcs, p.zs., Bebe ajakápoló, kontaktlencse tartó és úti folyadék, nesszeszer (benne tampon, tiszt.betét, fájd.csill., savlekötő tabletta, körömreszelő, sebtapasz, fogpiszkáló, mini testápoló, mini dezodor, hajgumi, intim törlőkendő), mobil, kis határidőnapló, toll, rágó. Időszakonként 1-1 rejtvény begyűrve, jegyek (busz, vonat), blokkok, szórólapok. Ezeket nem árt néha szanálni. :)

És végre megvan a kacsás csörgő is, ami "elveszett" múlt héten, de szerencsére nem hiányolta a gyerek, csak én! :D

Az enyémben nincs dugipénz (oh be kár!).

Évszaktól függően előfordul benne kesztyű v napszemüveg is.

Az anyám táskája kétszer nagyobb az enyémnél, h mi lehet benne, azt nem tudom, de mindig olyan, mintha féltéglát cipelne!

Egy zacskó sós mogyoró biztos mindig van, 3in1 kávé, könyv, jegyzetfüzet, tolltartó, szemüvegtok, rágó is tuti, h található nála.

Nekem az a tapasztalatom, h a kis méretű táskát is addig pakolom, amíg nem kezd el világítani az oldalán a 'FULL', meg a nagyot is. Ezért mindig kicsit veszek.

2009. ápr. 30. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!