Babát tervezünk, de megijesztenek az álmaim?
Azért nem az ezotériába írom, mert nem valami misztikus jelentést keresek nekik, meg inkább anyukák véleményére lennék kíváncsi, nem tizenéves boszorkányokéra.
Babát tervezünk a férjemmel, minden rendben lenne, jöhetne nyugodtan, már rég terveztük, de most már minden ideális is, de egyelőre még nem jön. Nappal várnám is nagyon, viszont nekem nagyon furcsa álmaim vannak. Konkrétan álmomban végre teherbe esek és marhára nem örülök neki! :( Rendesen fel vagyok háborodva, ideges vagyok, vissza akarom csinálni, sokszor már hatalmas pocakom van, néha már a szülésig is eljutok és 100%-ban azt érzem olyankor, hogy a krva életbe, nem lehetne valahogy visszacsinálni ezt az egészet???? Másnak volt ilyen hülyesége? Lehet, hogy mégsem vagyok kész rá? Pedig évek óta vágyunk rá, de mióta tényleg próbálkozunk is azóta vissza-visszatérnek ezek az álmok. Lehet élőben is azt érezném, mint álmomban? Vagy csak kezdek bekattanni a próbálkozástól?
Szia!
Nekem a párommal való közös házvásárlás-összeköltözés előtt voltak olyan álmaim, hogy már a menyasszonyi ruha is rajtam van, indulunk az esküvőree, s bennem az van, hogy nem akarom, de már nem lehet visszacsinálni... visszatérő álmom volt, azóta már megszületett a kislányunk, és semmit sem bántam meg, tehát nem rossz előjel volt, inkább csak a felelősség nyomasztott szerintem, hogy ez már végleges - közben meg épp ezt akartam, ahogyan te is a babát, szóval szerintem ne vedd rossz jelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!