Miért fájhat a hasam a ciklus 20-21. napján úgy, mintha meg akarna jönni? Babát tervezünk és aggódom, hogy ez esetleg befolyásolhatja a teherbeesést!
Figyelt kérdés
A ciklusom 28-30 napos általában és most a 16. napon volt a peteérésem, és pár napra rá jön ez a hasfájás! Mitől lehet?2011. jún. 8. 14:00
1/8 anonim válasza:
Kitolódhatott a peteérésed, vagy esetleg szélgörcsöd volt? (Nálam ez utóbbi nagyon hasonlít a hasfájásra)
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, én is így vagyok vele!!!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nekem tuti 16. napon volt a peteérésem, szoktam érezni. Tehát nem hinném, hogy köze lenne hozzá. Máskor is volt már, hogy a 19. 20. nap körül fájdogáltam és teljesen úgy, mint a menstruáció előtt csak gyengén. Nem tudom mitől lehet! Köszi!!!
2011. jún. 8. 14:26
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, a középidős fájdalom nem esik egybe a peteéréssel, nekem kb. 3 nappal ovuláció előtt szokott fájni. Ha ezen kívül más módszerrel nem győződtél meg arról, hogy akkor volt a peteérésed, akkor fenntartom a véleményem, hogy lehetett később is...
5/8 A kérdező kommentje:
Szia, de ovulációs teszt is megerősített! És persze a hőmet is szoktam mérni, régi rutinos vagyok : ))) Van már 2 lánykám : ))) de most ez nem tudom mitől lehet, örülnék, ha igazad lenne és ennyire egyszerű lenne az egész! Azért köszi : )
2011. jún. 8. 14:46
6/8 anonim válasza:
Értem, én is így vagyok, van két lánykám. :o)
Hát akkor passz. Viszont ha ez egyszer fordult csak elő, akkor én nem aggódnék rajta, bármitől fájhat picit az ember hasa, minden esetre beágyazódás még korai lenne mindenképp.
Hajrá!
7/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, milyen jó, hogy vannak még segítőkész emberek : )))))
Közben megtudtam egy nőgyógyásztól, -ezt Tuncyynek is üzenem-, hogy ez állítólag semmiképpen nem hormonális probléma és nem befolyásolja a teherbeesést!!!
Ez lehet urológiai v más nőgyógyászati vagy belgyógyászati dolog, viszont ha nem okoz gondot nem kell vele foglalkozni!
Ez mindenképpen pozitív! : ))) Mindent köszönök!!!
2011. jún. 8. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!