Mikor hagynátok abba a dohányzást ha mondjuk októberre teveznétek a babót?
10 évvel ezelőtt!
Viccen kívül, ha már tervezitek, nincs az az időpont, ami túl korai lenne. És ez persze mindkét félre vonatkozik, nem csak a leendő anyukára! Minden csepp, amivel egészségesebbek vagytok, növeli annak az esélyét, hogy a baba is egészséges legyen. Ettől klasszabb célt ki sem tűzhetnétek magatok elé! Boldog babavárást!
Én két évvel előtte. Nem csak egy évig van jelen a nikotin, tovább is, elárulom, h két évvel előtte is túl késő, ha régóta dohányzol. Én diploma után akarom abbahagyni. Mert azután 2 évet még msc-re fogok járni, és nagyon valószínű hogy egyből utána se fogok gyereket szülni, így lesz elég idő arra, h kiürüljön.
De bármikor is, a lényeg, hogy minél előbb.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából kb már másfél éve nem dohányzom de az utóbbi egy hétben 3 szálat elszívtam (kicsit stresszesen alakultak a dolgaim) de nem szándékozom rágyújtani többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!