Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor hagynátok abba a dohányz...

Mikor hagynátok abba a dohányzást ha mondjuk októberre teveznétek a babót?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Tegnap előtt.
2009. ápr. 28. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

10 évvel ezelőtt!

Viccen kívül, ha már tervezitek, nincs az az időpont, ami túl korai lenne. És ez persze mindkét félre vonatkozik, nem csak a leendő anyukára! Minden csepp, amivel egészségesebbek vagytok, növeli annak az esélyét, hogy a baba is egészséges legyen. Ettől klasszabb célt ki sem tűzhetnétek magatok elé! Boldog babavárást!

2009. ápr. 28. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Minél előbb, annál jobb. :)
2009. ápr. 28. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Minel elobb, mondjuk ma abbahagynam mar!:)
2009. ápr. 28. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
ha jól tudom a nikotin még 1 év múlva is fellelhető a szervezetben. ha sikerülne ma letenni, az lenne a legjobb. a párod pedig ha nem is hagyja abba,abban a helységben ne dohányozzon , aholte, ill késöbb a gyerek lesz.
2009. ápr. 28. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
az én babám októberben született,az azt megelőző év májusában hagytam abba a dohányzást, azóta egy slukkot sem szívtam. a bébim most fél éves :)
2009. ápr. 28. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Én két évvel előtte. Nem csak egy évig van jelen a nikotin, tovább is, elárulom, h két évvel előtte is túl késő, ha régóta dohányzol. Én diploma után akarom abbahagyni. Mert azután 2 évet még msc-re fogok járni, és nagyon valószínű hogy egyből utána se fogok gyereket szülni, így lesz elég idő arra, h kiürüljön.

De bármikor is, a lényeg, hogy minél előbb.

2009. ápr. 29. 10:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából kb már másfél éve nem dohányzom de az utóbbi egy hétben 3 szálat elszívtam (kicsit stresszesen alakultak a dolgaim) de nem szándékozom rágyújtani többet!

2009. máj. 1. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
3 szál nem a világ, a folyamatos dohányzás az, ami miatt felgyülemlik, ha ilyen régóta nem cigizel, akkor ha még egy kicsit vársz, mindenféle bűntudat nélkül bátran belevághatsz egy gyerekvállalásba :)
2009. máj. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!