Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
71/1402 anonim válasza:
Rita! Amúgy piszok szerencsés vagy, hogy jó dokid van. Én sok helyen sok dokinál jártam már. talán most találtam meg azt, aki igazán komolyan vett és bízik a terhesség létrejöttében és cselekedett. a hónapvégén csapolnak újra. remélem a TSH és az inzulin jó lesz!
Gabchy
72/1402 anonim válasza:
M! Az enyém 24-én lesz 32. :)
Gabchy
73/1402 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok az anyukátok XD
Én 36, férjem 33.
fiam: 9és fél
lányom:26 hónapos
2011. okt. 5. 12:09
74/1402 anonim válasza:
75/1402 anonim válasza:
Phú, valóban. 2 gyönyörű gyerek anyukája. :)
Nem nem láttam, ritkán nézek tv-ét, sajnos se időm se idegzetem nincsen hozzá.
Gabchy
76/1402 anonim válasza:
Na megvan elindult megnézem utána leszek! M
77/1402 anonim válasza:
Én majd otthon nézem meg, meló közben nem tudok rá figyelni...
Gabchy
78/1402 anonim válasza:
Sziasztok! Én is szeretnék hozzátok csatlakozni, jó beszélgetni a sorstársakkal. Mi 9. hónapja próbálkozunk (én 28, férjem 31 éves). Ebben a hónapban megyek dokihoz, eldöntöttem. Ja és elkezdtem inni a cickafark teát, meg majd a palástfű teát. És ma rendeltem meg vaterán a köv. havi ovu teszt adagomat :-) Már mindenbe próbálok kapaszkodni. Nekünk is az első lenne. Vagyis lesz ebben a hónapban! :-)
80/1402 A kérdező kommentje:
Szia Mariann, ez aztán a pozitív hozzáállás! Gratulálok!
Üdv a csapatban. Moncsi
2011. okt. 5. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!