Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
91/1402 anonim válasza:
na én is hol vagyok, holnem, mert dolgozok. fél 5ig még előfordulok itt, aztán márcsak szerintem holnap.
gabchy
92/1402 anonim válasza:
Gabchy!Hol dolgozol és mit?Rita
93/1402 A kérdező kommentje:
Jó nektek, nekem sosem volt tojcsis folyásom. Mindig csak egyforma vízes, ha van egyáltalán.
2011. okt. 5. 13:18
94/1402 anonim válasza:
sziasztok. Látom bővült a csapat. Most van egy kis nyugi, alszik a kislányom, bár sztem nem sokáig. Apa elment dolgozni, úgyhogy itt vagyok. Anita
95/1402 anonim válasza:
Nekem mindig van tojcsim, elég sok, és ahogy múlik a tojcsi, úgy jön a cicifájás.
Pesten dolgozok, kormánytisztviselő vagyok....
Gabchy
96/1402 anonim válasza:
sziasztok leendő kimamik! :)
csatlakozhatok?Csilla vagyok
97/1402 anonim válasza:
Sziasztok leendő kismamik, anyukák!
Remélem nem baj, ha csatlakozom! Ebben a hónapban meg lesznek a pozitív tesztek!
Üdv mindenkinek: Leigh!
98/1402 anonim válasza:
Lemaradt, hogy nálunk 2. baba lenne, csak nem akar jönni, sajnos, de ebben a hónapban sikerül mindenkinek!
Leigh
99/1402 anonim válasza:
sziasztok. mióta próbálkoztok? Anita
100/1402 anonim válasza:
Sziasztok csajok!Én is itt vagyok újra.A hétvégém elég zűrös volt,azért nem jelentkeztem.Sajnos nekem már kezd görcsölni a hasam,úgyhogy szerintem nekünk ez a hónap sem sikerült!:(( De majd most!üdv,zsuzsi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!