Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/1402 anonim ***** válasza:
Vica!Amikor terhes lettél abbahagytad a merckformint?Neked van étvágyad?Nekem nagyon nem volt amikor szedtem, én abba is hagytam.Az IR tesztet ki csinálta meg?Úgy értem hogy milyen doki írta fel?Mert nekem a nőgyógyi írta fel, de nekem a cukrom jó, IR meg nem néztek.Rita
2011. okt. 5. 15:08
 112/1402 anonim ***** válasza:
Rita, nekem semmi tünetem nincs ettől a típusú merckformintól, étvágyam is van, hasmenésem sincs mintha nem is szedném. Igen a terhesség alatt rögtön abbahagytam és ez is okozhatta a vetélést, úgyhogy most végig fogom szedni. Nekem nem a nőgyógyász, hanem endokrinológus állapította meg a PCO-t és az IR-t, sőt még kiderült a 2-es típusú diabétesz is:( Jah még folsavat és elevitet is szedek
2011. okt. 5. 15:16
 113/1402 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász csak megerősítette a szőlőfürtös petefészekkel tele voltam apró cisztákkal ez a PCO jele.
2011. okt. 5. 15:17
 114/1402 anonim ***** válasza:
Nálad is hasonló a helyzet?
2011. okt. 5. 15:17
 115/1402 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló, de nekem a nőgyógyi állapította meg.Tele volt a petefészkem cisztával és nem volt normális ciklusom.Aztán én úgy döntöttem hogy elkezdem szedni újra a fogigátlót, mert nem volt aktuális a gyerektéma.Most meg ez az első hónapom hogy nem szedem.Azt mondják a dokik hogy nekünk PCOS-nak jó ha szedjük mert a megvonás után lesz spontán peteérés.Nekem úgy is volt két és fél évvel ezelőtt.Én sajnos a 12. héten elvetéltem.Nem tudom hogy velem fogja-e most szedetni a gyógyszert(metfogamma 850).Én nagyon ki voltam tőle.Nekem nem néztek IR-t.Egyébként az miből áll?Rita
2011. okt. 5. 15:25
 116/1402 anonim ***** válasza:

nekem anno csináltak vérvételet. (amit felcseréletk) 0 és 120 perceset. Az inzulinom volt magas a terheléses , még most is. De a belgyógyász csak diétára fogott és KRÓM-ot kell szednem, az jó cukrosoknak is. Most, hogy kiderült, hogy egy egész cisztafarmom van, így kell a merckformint is szednem. A merckformint a nődoki javasolta, hogy irassak fel a belgyógyászommal. ő nem is ellenkezett. én úgy tudom, hogy, aki elkezdi szedni a merckformint annak terhesség alatt is kell.

Gabchy

2011. okt. 5. 15:30
 117/1402 anonim ***** válasza:
Igen azt mondják, hogy ha szedted egyszer akkor nem szabad abbahagyni a harmadik hónap végéig.Rita
2011. okt. 5. 15:32
 118/1402 anonim ***** válasza:

na mostmárcsak a 3. hónapig kell eljutnunk. :) A 7en mindenki rágyúr, utána 2 hét várakozás, majd jön az izgalom. :)

Gabchy

2011. okt. 5. 15:41
 119/1402 anonim válasza:

Sziasztok Lányok!

Jó látni, hogy van ilyen téma is itt. Mi a párommal már 13 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Már orvosnál is voltunk, eddig minden rendben van. Bár nekem még nem csinálták meg az átjárhatósági vizsgálatot.Minden hónap csalódás....Ti hogy vagytok ezzel? A stresszt hogyan kezelitek? (sajnos nekem rendkívül stresszes a munkám)

2011. okt. 5. 17:41
 120/1402 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Húúú mennyien lettünk.Üdv az új belépőknek!

Nem győzöm olvasni a sok hozzászólást.

Marcsim,teszt milyen lett?

Moncsi

2011. okt. 5. 17:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!