Akik a nemvárt előtt teszteltek pozitívat, hány nappal elötte teszteltetek?
Ha keddre nem várod és 28 naposak a ciklusaid akkor elméletileg szept 14-én jött meg utoljára, tehát kb, szept 27-28-án lehetett a pé-éd (a nagy átlag szerint), (mármint általában félidőben van de természetesen ezért jó a hőgörbe, és az ovulációs teszt mert akkor pontosan tudod hogy hol tartasz)
Tehát kb a 7. Dpo-nál tarthatsz, de lehet hogy még korábban ha esetleg kitolódott a pééd...
A beágyazódás pedig csak a 7 és 11 nap között van álltalában, és csak ha ez sikerült, utána termelődik a hcg tehát csak a beágyazódás után 2-3 nappal érdemes leghamarabb tesztelni... ami lehet kb 9dpo is a legkorábban, de van akinél csak 14-15 dpo-nál lesz pozitív a teszt, azaz akkor ha kimaradt a menzi...
Tudom hogy nehéz várni én ma 11. dpo-n vagyok de még nem teszteltem... de holnap szerintem biztosan nem bírom tovább ;) Sok sikert!
26 napos a ciklusom. És tudom,hogy még korai volt tesztelni,de úgy voltam vele,hogy ninc mit vesztenem . :) max veszek egy másik tesztet és majd a jövő héten megcsinálom ha nem jön meg.
És akkor te holnap tesztelsz? Érzel már valamit?
Nem, nem érzek semmit, de amúgy mensi előtt sem szoktam érezni semmi (nincs mell feszülés meg derék fájás soha) tehát gondolom hogy ha összejön akkor is csak jóval később fognak kezdődni a tünetek :)
Szóval nekem ez az utolsó spontán ciklus a következő hónap már inszem-es lesz, ezért nagyon örülnék neki hogy ha összejönne még így természetesen :)
Meg hát elutazunk Vasárnap és jó lenne tudni, hogy ketten vagy hárman megyünk ;) Szóval szerintem holnap reggel tesztelek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!