Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik megérezték hogy babát...

Akik megérezték hogy babát várnak: nemvárt előtt teszteltek? Mikor teszteltetek?

Figyelt kérdés

Annyira úgy érzem hogy 1 év után végre sikerült (most először van ilyen érzésem). Még 5 napom van a nemvártig, eszembe jutott hogy esetleg tesztelnék...

Csak kíváncsi vagyok, hogy akik biztosak voltak abban hogy végre sikerült, mikor teszteltek?

2009. szept. 21. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tutira éreztem, hogy az vagyok mégis - lett 2 nappal előtte. Nagyot csalódtam, de utána 2 nappal már + lett. Van akinek kimutatja, egy próbát megér, de ha - lesz, még ne add fel, mert még túl korai, és nem jelent semmit. Sok sikert!
2009. szept. 21. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem várt előtti du-án már pozitív lett a lily, Clearblue és One minute teszt, nem is halványan.
2009. szept. 21. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szombatra NEM várom, és van egy nagyon erős érzésem, hogy MOST SIKRÜLT! Szombaton már csináltam én hülye egy tesztet, de negatív lett. Van vmi tüneted? Én pénteken fogok újra tesztelni, ha addig nem jön meg.
2009. szept. 21. 14:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat! Én még nem merek tesztelni, sokat csalódtam már. Bár úgy érzem hogy most tényleg sikerült.

1 hete állandó petefészek szurka, mindjárt megjön érzés, hőm 37,1 körül (6 napja állandó), hasfeszülés de nagyon, székrekedés, émelygés..és olyan érzés mintha lenne vki a pocakomban

2009. szept. 21. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem csal a megérzésünk, nekem is ez az első ennyi idő után, hogy úgy érzem végre sikerült. De, hát bele élni nem nagyon merem magam. :( Nekem fáj a derekam, inkább a farcsontom környékén, és oldalt a melleim. A megjön érzés is megvan már egy ideje. :)
2009. szept. 21. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A második babámmal éreztem, most sikerült. Elutaztunk egy hosszú hétvégére, folyamatosan azon gondolkodtam, nos, most akkor terhes lehetek-e. Aztán a nemvárt után 1 nappal csináltam tesztet, mert nem mertem magam beleélni, de + lett. Nem bántam meg, hogy vártam vele. A nagyobb fiammal 2-3 napot is vártam, mire a teszthez mertem nyúlni.
2009. szept. 21. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is úgy érzem,hogy most tuti baba lesz,de én kis buta most csináltam egy tesztet ami negatív lett,de még 4-5-nap a nem vártig.Tudom,hogy nem vagyok egyedül csak korán teszteltem.Szerintem várd meg,hogy elmaradjon és csak utána tesztelj akkor nem biztos jársz így mint én.Ha meg esetleg pozi lenne a teszted akkor 5 nap múlva is pozi lesz.:)

2009. szept. 21. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is szombatra nem várom és nagyon remélem hogy most sikerül.1.5 év után.Tesztelni még nem merek majd szombaton.
2009. szept. 21. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nemvárt előtt 2 nappal szellemcsíkos lett, és a nemvárt reggelén is olyan halvány pozitív, hogy alig látszott. Csak egy hét múlva lett erős pozitív (a ciklusom 16. napján fogant).

5 nappal előtte nem érdemes tesztelned, szerintem. Még túl korai.

2009. szept. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!