Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi volt az első jele...

Kinek mi volt az első jele arra hogy terhes a kimaradt menzin kívül?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ki milyen jelet érzett legelsőnek mikor terhes volt és mennyi idős terhes volt akkor?
2011. okt. 3. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, kedves kérdező, de kérdezhetnék az utolsó válaszolótól?

Megszűnt a görcsölgetés azóta? Mert nekem kb a pé utáni 6-7-8. nap szúrt meg görcsölt, aztán semmi. Néha azt hiszem hogy összejött, de mivel most szinte semmit nem érzek, egyre többször azt gondolom mégse sikerült. Nekem 13. án nem kéne megjönnie. Szorítok mindenkinek én is!

2011. okt. 7. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. akkor fogtam gyanút, amikor egyik nap munkahelyemen folyton tömtem magamba az édességeket, de megszámlálhatatlanul (csoki, gumicukor, olvadós cukor stb.) Ezek egymás utánban csúsztak le, de mindig többet és többet akartam enni belőlük, pedig émelyegtem de ezzel csillapítottam.

Második nap ahogy megcsapott reggel a kávé illata, rohantam hányni. És folytatódott a hányás ha megéreztem a fogkrém ízét is...

Aznap teszteltem is, egy gyönyörű pozitívat.

Másnap rohantam dokihoz.

4 hetes voltam akkor.

2011. okt. 7. 08:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem ami vetéléssel végzödött ott a peteérés utáni 8. napon egy kis vérfolt és folással ilyen kicsi rózsaszines valami. A mellem felvolt dagadva nyügös voltam semmi nem volt jó és olyat éreztem a hasamba mindha bugyborékolna bent valami. Sajnos 7 hetesen elment a baba. Most vasárnapra nem várom a mellemen megjelentek apró barna foltok, [link] ilyen a görbém, olyan mindha szurkálna valami, pakolászok itthon és elöbb egy lehajolásnál olyan volt mindha megfeszült volna a méhem. hát enm tudom majd elválik mi lesz
2011. okt. 7. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
minden olyan volt, mintha meg akarna jönni, az egyetlen fura a sötétedő mellbimbók voltak,már 4hetesen.
2011. okt. 7. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Enyhe hasi szúródás.
2011. okt. 7. 10:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Nekem tegnap este annyira be keményedett fel puffadt a hasam hogy azt hittem szét durran.most a mellem belül nyilalik,ez azért fura mert mielőtt meg jön az előtt 1 héttel a jobb mellem iszonyatosan fáj de csak a bimbó résznél érzékeny nagyon.most pedig a jobb mellem szurkál belül de nyomásra semmi.néha a méhemnél szurkák vannak és mindjárt megjön érzés jah és folyton állmos vagyok.

2011. okt. 7. 12:06
 17/18 Szanka ***** válasza:
Kedves utolsó, én is így vagyok!!! Késik már 3 napot, de semmi! TEszteltem negatív lett! hát majd el válik, sokkal több a fehérfolyásom is! passz
2011. okt. 7. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Én "éreztem" a beágyazódást is.

4. héttől volt "meg fog jönni" érzésem, sokat jártam pisilni, kb. a hatodiktól az álomkór meg a szédülés is jött :)

2011. okt. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!