Kinek mi volt az első jele arra hogy terhes a kimaradt menzin kívül?
Bocsi, kedves kérdező, de kérdezhetnék az utolsó válaszolótól?
Megszűnt a görcsölgetés azóta? Mert nekem kb a pé utáni 6-7-8. nap szúrt meg görcsölt, aztán semmi. Néha azt hiszem hogy összejött, de mivel most szinte semmit nem érzek, egyre többször azt gondolom mégse sikerült. Nekem 13. án nem kéne megjönnie. Szorítok mindenkinek én is!
Én pl. akkor fogtam gyanút, amikor egyik nap munkahelyemen folyton tömtem magamba az édességeket, de megszámlálhatatlanul (csoki, gumicukor, olvadós cukor stb.) Ezek egymás utánban csúsztak le, de mindig többet és többet akartam enni belőlük, pedig émelyegtem de ezzel csillapítottam.
Második nap ahogy megcsapott reggel a kávé illata, rohantam hányni. És folytatódott a hányás ha megéreztem a fogkrém ízét is...
Aznap teszteltem is, egy gyönyörű pozitívat.
Másnap rohantam dokihoz.
4 hetes voltam akkor.
Sziasztok.
Nekem tegnap este annyira be keményedett fel puffadt a hasam hogy azt hittem szét durran.most a mellem belül nyilalik,ez azért fura mert mielőtt meg jön az előtt 1 héttel a jobb mellem iszonyatosan fáj de csak a bimbó résznél érzékeny nagyon.most pedig a jobb mellem szurkál belül de nyomásra semmi.néha a méhemnél szurkák vannak és mindjárt megjön érzés jah és folyton állmos vagyok.
Én "éreztem" a beágyazódást is.
4. héttől volt "meg fog jönni" érzésem, sokat jártam pisilni, kb. a hatodiktól az álomkór meg a szédülés is jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!