Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimaradt valamiből a kisfiam,...

Kimaradt valamiből a kisfiam, ha első szülinapján nem "tapicskolhatott" a tortájában?

Figyelt kérdés
Amikor bevittük a tortát, csak letettük az asztalra. Ő nem is nagyon evett belőle, csak pár falatot, azt is kézből. Eszembe se jutott asztalhoz ültetni a székébe és elébe tenni a tortát :) Annyira el volt foglalva a tiszteletére összesereglett emberekkel és ajándékaikkal. ez ugye nem "gond"? :) Csak mert hallom,,, meg látom, hogy legtöbb helyen ez a "szokás", hogy baba belemászik a tortába :)
2010. jún. 6. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt,ami Nálatok,én se tudtam róla így kimaradt... :) Mára már 2,5 éves,és "túlélte ennek a hiányát"... :D
2010. jún. 6. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nálunk ez nem volt "szokás", anyáék nem is számítottak rá szerintem, hogy bele fogok tenyerelni :D Megvan videón :D Szerintem nem maradt ki semmiből, én úgy megijedtem, hogy vagy 10 percig bőgtem meg aztán látni se akartam a tortát :D Aztán meg kaptam vmi fekete hajú babát, attól is féltem :D Tiszta horrorparty volt :)))))))
2010. jún. 7. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Lányom kapott csilli-villi csokis tortát,de az égő gyertya volt a legizgibb:)Beletúrt,majd mivel annyira nem érdekelte

szétkente a mi ágyunkon:D,és még a torta sem ízlett neki

Nem hiszem,hogy lemaradt volna valamiből

2010. jún. 7. 06:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen, én láttam sokaknál fényképen és valóban nagyon édes, lehet élvezte volna...én már kevésbé amikor sikálom a ruhájából meg a bútorokból... :) Így is fél napos munka volt rendet csinálni a buli után :)
2010. jún. 7. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom is jó baba :)

Elétettem a tortát, vártuk hogy na belepancsol (apuka készenlétben a fényképezőgéppel), mert eléggé nyüzsi baba. Erre csak nézte, majd rám, és mondta hammamama. Magyarul kér belőle :) Vágtam neki, majd apró falatkánként szépen megette. Én kicsit sajnáltam mert az összes ismerős összes babája tiszta tortás volt, de legalább nem kellett mosnom. :)

Talán majd 2 évesen...

2010. jún. 7. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Semmiből nem maradt ki a babád, maximum nincsenek neki összekent fotói. Én hagytam hadd másszon bele, na szét nem szedhette a tortát, de a pofiját ahogy csipkedte a falatokat összekente. Igazából szerintem csak azért hagyják hogy belenyúljon mert olyan cukik mikor kikenik magukat, viccesek.
2010. jún. 7. 13:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, majd talán jövőre :) Fiam biztosan összekente volna magát és persze mindent amihez csak ért volna...annyira ezt nem bánom, hogy kimaradt... nem vagyok tisztaságmániás, de nem sok kedvem lett volna a csokit dörzsölni, tisztítania kanapéból vagy az új szőnyegből.... jövőre már nem lesz új... :D :)
2010. jún. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!