Vasárnap este megjött a mensim. A barátommal megszakitással védekezünk,legutóbb 21.-én voltunk együtt, de akkor egymás után többször, kisebb szünetekkel. Már mensi előtt éreztem azt hogy folyamatosan ennék, és kétszer fordult velem elő az hogy egy pillanatra megszédültem. Az éhség érzet most is fent áll. A mensim ugyan olyan mint eddig. 22vagyok.
és nem irjatok olyat hogy védekezzünk ha nem akarunk babát. tudjuk mit csinálunk:)
2009. ápr. 28. 11:54
1/7 anonim válasza:
háát aká be is csuszhatott mi is megszakitással védekeztünk mégis itt alszik a babakocsiban:)
2009. ápr. 28. 11:56
2/7 anonim válasza:
A normál időben jelentkező, normális mennyiségű vérzés és a terhesség nem igazán összetartozó fogalmak. Nem vonom kétségbe, hogy tudjátok mit csináltok. Csak remélem azt is tudjátok, hogy ez a védekezési mód az addig jár a korsó a kútra típusú, sokáig szerencséd lehet de egyszer majd nem lesz.
2009. ápr. 28. 12:00
3/7 A kérdező kommentje:
29.-én kellett volna megjönnie.Az első válasz adón, mosolyogtam egyet:) Gratula a babádhoz. És hanyadik esetnél, mennyi idő után lettél babás? köszi a válaszokat.
2009. ápr. 28. 12:06
4/7 anonim válasza:
Barátnőm is így járt.Csak megszakítással másfél évig.Becsúszott az a baba rendesen.Aztán utána még egy.Úgyhogy lehet becsúszott neked is:S:D
2009. ápr. 28. 12:23
5/7 anonim válasza:
Szia!
A megszakitásos védekezés azért nem biztonságos,mert az előváladékban is lehetnek spermák.Előfordulhat,hogy becsúszik a baba!
2009. ápr. 28. 12:25
6/7 anonim válasza:
mi is megszakítással védekeztünk évekig és mégsem lettem terhes lehet h az illető nem vigyázott eléggé
amúgy ha megjött és olyan mint máskor akkor ne aggódj nem vagy terhes de h megnyugodj vegyél tesztet
2009. ápr. 28. 12:45
7/7 A kérdező kommentje:
Hát én a mensimre alapozok, és szerintem se kéne hogy terhes legyek. De örülnénk neki az biztos. Már volt egy terhességem, és akkor is megvolt.Azért gondolok igy rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!