Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezünk de a Páromnak...

Babát tervezünk de a Páromnak baja van (külső). Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A közelgő pé-m miatt kérdezem hogy addigra gyogyuljon meg.1 hete kezdődött,viszketett neki kipirosodott, két napja alig tudja lehúzni a bőrt,(kivül a tetejénél is piros)kicsit ki is repedezett neki.Keni Canestennel,meg az én nőgyogyászom irt neki mikogal kenőcsöt ami nem volt jo neki ezért visszatért tegnap a canestenre.Ez mitől lehet neki?Dokit ne irjátok.Régebben már volt ilyene és elmulott.Köszi
2009. ápr. 27. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok, leszámítva az első nőgyógyászati vizsgálatot, kizárólag sztk-ba járok.

Nem tudom, máshol hogyan van, de nálunk (Bp-18. kerület) a nőgyógyászok háziorvosokhoz vannak rendelve. Aki Katika doktornőhöz jár háziorvosi rendelésre, annak az alap nőgyógyásza Kiss dr. Persze ettől el lehet térni, de azt egyik doki sem szereti, ha egyik hónapban ehhez mész, másik hónapban pedig ahhoz. Fogamzásgátló felírásakor ugyan mindegy, de amikor azért jár az ember lánya dokihoz, mert nem jön a baba, akkor szerintem nagyon nem mindegy.

Szóval én azt tudom neked tanácsolni, hogy nézd meg, hogy kihez tartozol, amikor ő rendel, menj be és kérdezd meg a váróban lévő nőktől, hogy milyen doki. Vagy a kartonozóban kérdezd meg, hogy sokan szoktak-e nála lenni. Ha nagyon sokan, az sem jó (állandóan szülésre fog rohangálni), viszont ha kevesen, akkor annak meg lehet az oka.

Menj hozzá, ha szimpatikus, maradjon, ha nem, menj másikhoz, de ezt ne csináld, hogy hol ehhez, hol ahhoz mész, így persze, hogy nem bízol egyikben sem.

Az őszinte :)

2009. ápr. 29. 11:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Megfogadom a tanácsodat!Szia
2009. ápr. 29. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!