17évesen gáz ha szülök?
Figyelt kérdés
Történet röviden:párommal már 2éve együtt vagyunk.féléve költöztünk külön anyuéktól!nem volt otthon jó,és nem jöttünk úgy ahogy kellett volna..egyedül vezetem a háztartást,suliba járok,párom dolgozik!semmiben nincs hiányunk!!és most kiderült h 6 hetes terhes vagyok!elvetetni semmiképp nem akarom!most mit tegyek?mi a folyamata annak h megtarthassam?a sulit h tudnám befejezni?párom mindenben támogat!a baba megkapna mindent amire szüksége lenne!kérlek segítsetek!!2011. szept. 30. 13:54
11/15 anonim válasza:
Szia:) Én is kismami vagyok, 16 éves(novemberben töltöm a 17-et).
Ha gondolod szívesen segítek bármiben. Férjhez mentem, akár ebben is tudok segíteni vagy ha csak beszélgetni szeretnél írj privit:)
Üdv. 23 hetes kismami:)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!igen a baba minden képp meg lesz tartva!voltunk nödokinál 6 hetes vagyok és minden rendben!én úgy gondolom h a párommal sok nehézségen átmentünk már és sztem ezt is meg tudjuk oldani!16 éves vagyok most 17 elmúlok már mire szülök!szakközép iskolába járok!a családban elöször mindenki ledöbent de azt mondták támogatnak minket!
2011. okt. 1. 16:51
13/15 anonim válasza:
:) Gratu! :)
Újat már nem nagyon tudok mondani... :)
Csak annyit, hogy erőt merítettem belőled (máshog ynem tudom leírni:s). Én most vok 26 és most szeretnénk az első babót. Nekem nagyon nehéz volt a döntés vagyis inkább féltem tőle, mert hogy még "csak 26 vok"... De most rájöttem, hogy gyenge voltam... Te viszont nagyon bátor, büszke lehetsz magadra! :) Szorítok, hogy minden ok legyen veletek, minden téren!
14/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!sik sikert a babához!remélem mihamarabb összejön!
2011. okt. 3. 20:13
15/15 anonim válasza:
Utolsó vok! :D Köszi szépen! :) Aranyos vagy! Én is remélem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!