Missed ab után teherbe esni?
Mennyire tartjátok jó ötletnek, ha egy nő nem akarja kivárni az orvos által javasolt 3 hónapot, hanem rögtön a műtétje után 2 héttel már szeretne próbálkozni a babavállalással? Nem viseli meg a szervezetet így az újabb terhesség? Én úgy hallottam, hogy lehetnek szövődmények, vagy gondok a magzatnál (pl fejlődési rendellenesség, újabb vetélés kockázata), de barátnőm mindenáron meg akar győzni erről.
Ti mit gondoltok? Volt aki így esett teherbe? Minden rendben volt?
Szia.
Nekem Július végén ment el babám engem nem kellett kaparni. Akkor a Dokim azt mondta, hogy ha nagyon akarjuk akkor ne várjunk csak addig amíg a vérzés el múlik. Mert így hamarabb sikerül. Hát most úgy állunk, hogy 3 napja késik.
Szia Első és Harmadik!
Tényleg nem leszólásnak szántam, most visszaolvasva sem vettem észre, hogy olyan lenne a hangnemem, ha mégis úgy érzed bocsi, én csak leírtam, hogy miért ez a "protokoll". Én is hallottam, hogy könnyebb teherbe esni, ami logikus is, mert friss (fiatalabb) a nyálkahártya. Még egyszer bocs, ha megbántottalak és gratula a kislányodhoz ;)
Sziasztok! nem én akarok teherbe esni, én azon már túl vagyok :) barátnőmnek halt el a babája a múlt héten, és nagyon maga alatt van emiatt. 13 hetes kismama volt. ma beszéltünk, az orvosa fél évet javasolt, de nem akarja semmiképp se kivárni, maximum 3 hónapot, addig meg szedi a femibiont tovább.
engem csak azért érdekelt, hogy ti mit szóltok ehhez, vagy hogy volt-e itt valaki, mert ha én mondom, akkor nem a butus makacs feje után megy, hanem hallgat rám. viszont én érdemben nem tudok erről mit mondani, első babám, és problémamentes a terhességem.
ha velem lenne ilyen, én kivárnám a 3 hónapot legalább.
de nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat, jöhetnek még többen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!