Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után teherbe esni?

Missed ab után teherbe esni?

Figyelt kérdés

Mennyire tartjátok jó ötletnek, ha egy nő nem akarja kivárni az orvos által javasolt 3 hónapot, hanem rögtön a műtétje után 2 héttel már szeretne próbálkozni a babavállalással? Nem viseli meg a szervezetet így az újabb terhesség? Én úgy hallottam, hogy lehetnek szövődmények, vagy gondok a magzatnál (pl fejlődési rendellenesség, újabb vetélés kockázata), de barátnőm mindenáron meg akar győzni erről.

Ti mit gondoltok? Volt aki így esett teherbe? Minden rendben volt?

2011. szept. 28. 02:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen én! Már írtam ilyen kérdésre, 2008.10.16.-án missed ab, 2008.11. elején teherbe estem, 2 éves volt nyáron a lánykám. Egészséges! Missed ab-után a legkönnyebb teherbe esni! Ja, és 34 éves voltam akkor, tehát annyira nem is voltam már fiatal. Nyugodtan próbálkozhatsz!
2011. szept. 28. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakinek sikerült és nem lett baja a gyerekének és neki sem nem azt jelenti, hogy nem is lehet baj. A Missed Ab.-nál bocsi nem tudom másképp írni, de lekaparják a méh belső falát, idő kell még újra épül ott minden. Mondjuk mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan szeretne, őszintén nekem lelkileg sem ment hamarabb a próbálkozás, mint 3 hónap...10 hónapos kisfiú anyukája
2011. szept. 28. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó, hát most le lettem szólva, de tudd, hogy nem is gondoltam volna, hogy sikerül egyből, és nem is arra mentünk, de az orvosom sem ellenezte, és hál istennek nem is lett baj. Egyébként sokszor olvastam már itt, hogy missed ab-után könnyebb volt a teherbeesés, mert a megtisztított méhfalba könnyebben beágyazódik a petesejt. Mindegy, én így jártam, és nem is bántam meg.
2011. szept. 28. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem Július végén ment el babám engem nem kellett kaparni. Akkor a Dokim azt mondta, hogy ha nagyon akarjuk akkor ne várjunk csak addig amíg a vérzés el múlik. Mert így hamarabb sikerül. Hát most úgy állunk, hogy 3 napja késik.

2011. szept. 28. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia Első és Harmadik!

Tényleg nem leszólásnak szántam, most visszaolvasva sem vettem észre, hogy olyan lenne a hangnemem, ha mégis úgy érzed bocsi, én csak leírtam, hogy miért ez a "protokoll". Én is hallottam, hogy könnyebb teherbe esni, ami logikus is, mert friss (fiatalabb) a nyálkahártya. Még egyszer bocs, ha megbántottalak és gratula a kislányodhoz ;)

2011. szept. 28. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! nem én akarok teherbe esni, én azon már túl vagyok :) barátnőmnek halt el a babája a múlt héten, és nagyon maga alatt van emiatt. 13 hetes kismama volt. ma beszéltünk, az orvosa fél évet javasolt, de nem akarja semmiképp se kivárni, maximum 3 hónapot, addig meg szedi a femibiont tovább.

engem csak azért érdekelt, hogy ti mit szóltok ehhez, vagy hogy volt-e itt valaki, mert ha én mondom, akkor nem a butus makacs feje után megy, hanem hallgat rám. viszont én érdemben nem tudok erről mit mondani, első babám, és problémamentes a terhességem.

ha velem lenne ilyen, én kivárnám a 3 hónapot legalább.

de nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat, jöhetnek még többen is :)

2011. szept. 28. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!