Mit tennél a helyemben?
Szerintem nem kell rágörcsölnöd. Várj minimum 1 évet.
habár ha 40 körül vagy akkor menj azért orvoshoz.
Szerintem döntsd el hogy mit csinálsz még a baba elött még, pl varrótanfolyam, vagy még egy nyelv tanulása, vagy fözötanfolyam, vagy eljútsz kínába. aztán ha közbe bejön a baba sem baj, de ne csak a baba legyen a cél.
Kérdező, nem akarlak megijeszteni, de szerintem dokihoz menj el, és nézesd meg magad.
Én csak 3 évig szedtem foggátlót, volt, hogy 2-3 hónapot nem is szedtem, direkt, és nem azért, mert babát akartam.
Most már 3 éve próbálkozunk, de a foggátló csinált némi zavart... van pár cisztám petefészken és a hormonháztartásom se működik úgy, ahogyan kéne. Ez sajnos bizonyítottan a foggátlótól alakult így nálam, és két kolléganőm is ugyanebben a helyzetben van. Egyiknek sikerült a lombikos beültetés, a másiknak pedig már 2 éve sikertelen az is.
Ha sokáig (mondjuk 1 évig) nektek sem sikerül, tényleg nézesd meg magad, de kívánom, hogy semmi baj ne legyen nálad és hamar összejöjjön a baba!!! Szorítok!
Kedves utolsó ezeket a teákat hogyan kell inni?
Várok még év végéig és ha addig nem sikerül elmegyek orvoshoz! TSH-mal voltak gondok alul működik a pajzsmirigyem, de fél éve szedek rá gyógyszert és már normális értéken áll!
Most olyan érdekes tegnap pisilésnél volt némi rózsaszínes dolog, de azóta semmi és szúrkál a hasam, nem görcsöl, mint mensikor szokott! Ez mi lehet szerintetek? Lehet még ebből baba talán? Elvileg holnap kéne megjönnie, ha az elmúlt 3hónapot nézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!