Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
10 évig szedtem fogamzásgátlót, július elején hagytam abba, azóta próbálkozunk, de nem jön a baba! Ebben a hónapban mértem a hőmet! Az alaphőm 36.1, erről felment hó közepén 36.5re 5-6 napig,majd vissza 36.1-re! Próbálkozzunk még vagy csináltassak hüvelyi uh-t,hogy megnézzék van e peteérés? Nem akarok rágörcsölni ezért nem tudom mitévő legyek!
2011. szept. 27. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megnyugodnék.3 hónap próbálkozás majdnem semmi.Sőt 10 év fogamzásgátló után kell is ennyi szünet.
2011. szept. 27. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell rágörcsölnöd. Várj minimum 1 évet.

habár ha 40 körül vagy akkor menj azért orvoshoz.

Szerintem döntsd el hogy mit csinálsz még a baba elött még, pl varrótanfolyam, vagy még egy nyelv tanulása, vagy fözötanfolyam, vagy eljútsz kínába. aztán ha közbe bejön a baba sem baj, de ne csak a baba legyen a cél.

2011. szept. 27. 23:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoljátok felesleges most dokihoz menni még, inkább szeressük egymást? :D
2011. szept. 27. 23:07
 4/11 ExCaty ***** válasza:
dokihoz bármikor elmehetsz, ha másnem egy kontrollra és akkor kikéred a tanácsát ezügyben. ha gondolod linkeld be a hőgörbédet, megnézzük. :) én májusban hagytam abba a tabit és ez a második próbálkozós hónapunk.
2011. szept. 28. 00:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Első babával próbálkoztok ti is? Gondolkodom hüvelyi uh-n, de mivel ez még csak a 3. hónap, nem ragaszkodom hozzá! Csak a sok éves fogamzásgátló szedés miatt vannak aggályaim!
2011. szept. 28. 00:23
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Az együttléteket nem jelöltem be, de 1-2nap kivételével minden nap összebújtunk :)

2011. szept. 28. 00:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem akarlak megijeszteni, de szerintem dokihoz menj el, és nézesd meg magad.

Én csak 3 évig szedtem foggátlót, volt, hogy 2-3 hónapot nem is szedtem, direkt, és nem azért, mert babát akartam.

Most már 3 éve próbálkozunk, de a foggátló csinált némi zavart... van pár cisztám petefészken és a hormonháztartásom se működik úgy, ahogyan kéne. Ez sajnos bizonyítottan a foggátlótól alakult így nálam, és két kolléganőm is ugyanebben a helyzetben van. Egyiknek sikerült a lombikos beültetés, a másiknak pedig már 2 éve sikertelen az is.

Ha sokáig (mondjuk 1 évig) nektek sem sikerül, tényleg nézesd meg magad, de kívánom, hogy semmi baj ne legyen nálad és hamar összejöjjön a baba!!! Szorítok!

2011. szept. 28. 02:41
 8/11 anonim ***** válasza:
én a helyedben elkezdenék inni gyógyteákat (cickafark, palástfű, körömvirág, citromfű) vagy cseppeket (gynex csepp), amik segítik a méhed "gyógyulását" és adnék egy fél évet magunknak, türelmesen várni.
2011. szept. 28. 09:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ezeket a teákat hogyan kell inni?

Várok még év végéig és ha addig nem sikerül elmegyek orvoshoz! TSH-mal voltak gondok alul működik a pajzsmirigyem, de fél éve szedek rá gyógyszert és már normális értéken áll!

Most olyan érdekes tegnap pisilésnél volt némi rózsaszínes dolog, de azóta semmi és szúrkál a hasam, nem görcsöl, mint mensikor szokott! Ez mi lehet szerintetek? Lehet még ebből baba talán? Elvileg holnap kéne megjönnie, ha az elmúlt 3hónapot nézem!

2011. szept. 28. 13:37
 10/11 ExCaty ***** válasza:
Minden esetre tesztelj egyet a napokban. Sosem lehet tudni! :) A teákat én is ittam. Itt megtalálod hogyan és mit kell, mikor innod: [link]
2011. szept. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!