Mindenki hisz a hőmérőzés hitelességének?
Kérdésedre válaszolva igen még az orvosok is hisznek a hőmérőzés hitelességében mert ha valaki nem esik teherbe, arra kérik vezessen hőgörbét hogy lássák van-e pé-e.
Én második hónapja vezetek görbét, és az elsőn tökéletesen látszik mikor volt pé-m. A mostani görbének nagyon az elején járok.. :)
Akkor kérdezz meg másik nődokit, vagy olyan nőt akinek gyógyszert kell szednie hogy pé-legyen..
Uh kívül hőgörbe vezetését kérik...
Valamelyik orvos hisz benne, valamelyik nem...
Szerencsére ebben nincs tapasztalatom... Én csak kíváncsiságból mértem, igaz csak hónaljban, erről is megoszlanak a vélemények... De ilyen lett [link] :)
Két lombik központban is jártunk, mindkét helyen nevettek a hőmérőzésen. Azt mondják inkább aludjak :-D
Egy darabig előtte csináltam, de elég két-három hónap, hogy megtudd mikorra esik a peteérésed, utána tedd is le, különben csak ezen fog pörögni az agyad, hogy most miért esett, miért emelkedett, miért nem emelkedett stb... Nyugisabb ha nem nézed:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!