Lehetek terhes? (Bövebben lent)
Figyelt kérdés
Feszül a mellem, ami eddig nem volt soha,de viszont kb 3 nap múlva kéne megjönnie...Az utóbbi 3 havi vérzésem sem volt normális, mert általában 5 napig tartott, most pedig kb 36 nap és akkor is elég a tisztasági betét.Ráadásul barnás folyásom is van.5 hónapja hagytam abba a gyógyszert...2011. szept. 25. 15:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem simán lehetsz. Főleg hogyha ugyebár nem szedsz gyógyszert, és gondolom más módon sem védekeztek. Bár nem tudom, talán okozhatja a gyógyszer "hiánya" is.Az a biztos ha csinálsz egy tesztet. Akár már most is kimutathatja, de ha negatív lesz, akkor én javaslom hogy pár nap múlva ismételd meg. De még biztosabb ha orvoshoz fordulsz.
Sok sikert!És kívánom, hogy úgy legyen ahogy szeretnétek!
2/3 A kérdező kommentje:
nem védekezünk semmilyen más módon...a gyógyszert is abba hagytam.
2011. szept. 25. 16:24
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szurkolást nagyon örülnénk egy kisbabának a párommal
2011. szept. 25. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!