Terhes lehetek így szerintetek? (bővebben lent)
Nem akarok bunkónak tűnni, de mielőtt szeretkezel miért nem olvasol utána egy kicsit a dolgoknak?
Ne aggódj, 100% hogy nem estél teherbe. Felesleges lenne a 72 órás is illetve a parázás is.
2011. júl. 1. 23:48
Mi az elsőt is gumiban csináltuk, pont azért, hogy ne kelljen ilyen miatt idegelnem. Kár, hogy most magatoknak csináltok feszültségforrást :S Kicsi eséllyel, de lehet baba, mert bármennyire is apró az esély, de hallottam már ilyen csodáról. Legyetek óvatosabbak!!!
2011. júl. 1. 23:49
TAG? A szuleshez kell tagulni, a szexhez nem! Az meg nem igazan mervado, hogy mikor onkielegitett a baratod, az elovaladekban barmikor lehet sperma. Irany az orvos es irass fel fogamzasgatlot, ha lustak vagytok gumit hasznalni.
2011. júl. 1. 23:51
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom,ilyen az életben nem fog előfordulni,hisz ez az idegesség tényleg nem éri meg,pláne úgy hogy még az orgazmusig se mjutottunk el,sem én sem ő,hisz pár perc alatt mi is történhetett volna,ez tényleg csak annyi volt hogy óvatosan bedugta,de az se sikerült elsőre,tovább nem mentünk,mert neki is fájt és nem bírta,de nem is mentünk volna alapból sem tovább. Ezért gondoltam a 72 órás tabit,hogy megéri-e bevenni,vagy tök feleslegesen parázok-e..
5/12 A kérdező kommentje:
mármint úgy tg,hogy nem fért be..
A legelső válaszolónak:
Azt olvastam már így nagy bambaságomban, hogy felesleges a párzás...:D na késő van, inkább megyek aludni:)
2011. júl. 2. 00:06
Lehet mérvadó, hogy hány napja végzett önkielégítést a kérdező barátja, de nagy butaságot írt.
Hiszen mivel több napja nem csinálta, így éppen hogy nagy a spermák száma nem pedig kevés.
Igen, ettől is teherbe lehet esni.
De mivel a ciklusod elején voltál, nem nagy rá az esély.
2011. júl. 2. 00:29
8/12 A kérdező kommentje:
a ciklusom nagyon az elején vagyok,hisz még csak most lesz a vége. elvileg ma.de am rendszertelen a mensim
9/12 A kérdező kommentje:
mert én most csak arra lennék kiváncsi,hogy parázzak nagyon,vagy felesleges,vagy inkább 72 órás tabi(tudom tudom hogy ez nem olyan gyógyszer amit kedvemre veszek be) de ezt amit mi csináltunk még megszakításos módszernek sem nevezhetjük,mert teljesen a legelején voltunk,és a barátom azt mondja hogy ő mindig is érezte ha távozik a sperma belőle. de mivel nem volt elélvezés,nagyobb számú sperma sem tudott belém jönni. Az a baj hogy a neten sokféle dolgot olvasok és azért parázok,mert mindenhol,mindenki mást és mást mond
Ha jól értelmeztem, annyira szűk ( és talán száraz ) voltál, hogy a párodnak fájt, miközben próbálkozott a behatolással?
Mert ha így van, akkor valóban elképzelhető, hogy nem jött előváladék, hiszen ez neki is inkább kellemetlen, mint kellemes.
Ez esetben én nem aggódnék nagyon pláne, hogy nem is vagy középidőben.
2011. júl. 2. 00:39
Kapcsolódó kérdések: