Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek így szerintetek...

Terhes lehetek így szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Először is kérlek titeket,hogy ne elegyetek bunkók.Tudom sok kérdés van ami ehhez hasonló,de csak a normális válaszolókat várom. Szóval nem régen vesztettem el a szüzességemet,úgy pár hete és a menstruációm 25-én(szombaton) kezdődött. Ma már a vége fele járok. És ma "megtörtént" a dolog. Na de ne rendes szexre gondoljatok. Csak annyi volt az egész(mivel én még nem tágultam ki teljesen) nem csináltuk végig sőt nagyon is az elején voltunk. De a párom azt mondta hogy ő az elélvezéstől nagyon messze járt. És kb ez az egész tartott pár percig. Nem sokáig. Szóval sperma nem jutott be,talán talán az előváladékkal,de ő már jó pár napja nem is csinált önkielégítést,így az előváladékban lévő spermák száma (ha volt is benne) nagyon nagyon minimális lehet. Így még lehetek terhes? A 72 órás tablettát érdemes bevenni,vagy feleslegesen parázok rajta? A párom azt mondta hogy az elélvezéstől nagyon messze volt,de ugye mivel még nem vagyok kellően tág,ezért a pénisze fájt. Köszönöm!
2011. júl. 1. 23:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen,jól értelmezted. Pár hete,nekem fájt nagyon,most annyira nem.jó kellemetlen volt,de ugye az elsőnél még persze hogy kellemetlen. de neki,amikor abbahagytuk akkor is fájt. Jó felvolt ő izgulva,nem is arról van szó,csak nem élvezte az egészet. szóal ezért mondta ő is hogy ne parázzak,mert ehhez nagyon nagy csoda kellene hogy tehes legyek. csak hát,nem nagyon voltam még ilyen helyzetbenm és félek. meg hát hajlamos is vagyok a parázsra,de ilyen hogy soha többet nem lesz az tuti.
2011. júl. 2. 00:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Pedig csodák léteznek.

Fogamzásgátló és óvszer mellett is teherbe lehet esni nem még így. de ha szerencséd van akkor az ijedtségen kívül nem lesz más.

Legközelebb majd gondoltok erre is ha nem akartok még babázni.

2011. júl. 2. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!