Szerintetek babás lehetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
3.án jött meg utoljára a mensim,Előtte gyógyszert szedtem,csak abbahagytam, mert babát szeretnénk.A nőgyógyász azt mondta nem kell várni a "projectel":) Most hányinger szerű érzésem van minden evés után, meg többet is kívánok.Ilyen tünetetek volt?2011. jún. 27. 10:49
1/8 anonim válasza:
24. napon még nem lehetnek tünetek, de 4-5 nap múlva tesztelhetsz.
2/8 anonim válasza:
kalkulátor szerint 4 hetes terhes lehetsz
simán kimutatná már ha babát vársz.
nekem az utolsó nmenszi után 3 héttel és 4 nappal
pozi lett a tesztem !
reménykedj:) reggeli elsőből tesztelj az a biztos általában
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedek :)köszönöm a válaszaitokat!
2011. jún. 27. 14:45
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem 4.én jött meg(missed ab utáni második alkalommal)és 1.ére nem várom :-) Ha nem jön 1.én akkor most vasárnap azaz 3.án tesztelek hamarabb nem :-) Te mikor? Írd majd meg mi lett az eredmény :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Én sem várom kedves "utolsó" :)gyógyszert szedtem előtte és én is a pénteki-szombati napra leszek kíváncsi!Ha semmi akkor szerintem kedden fogok tesztelni:)majd megírom az eredményt ide...sok sikert neked!
2011. jún. 28. 12:41
6/8 anonim válasza:
Nekem meg 2.án jött meg utoljára..... holnapig jöhet az izgulás!!! Drukkolok!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Hűha, de jó is ezt visszaolvasni.:) Pozitívat teszteltem és azóta már 16 hónapos a kislányom ;) Veletek mi újság?
2013. júl. 12. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!