Létezik ilyen? Lehetek ennek ellenére terhes? Valaki lett így babás?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban megszakítással voltunk együtt. A menstruációm pontosan megjött, azonban nagyon, nagyon kevés és rövid ideig tartott,2-3 nap. Sose szokott ilyen lenni, midig egy hétig tart. Mindig pontosan jön meg. Nem lenne gond, ha baba lenne, örülnénk neki, de létezik h annak ellenére, hogy megjött mégis terhes legyek??? A mensim előtt egy héttel negatív volt a teszt, mivel elég furán éreztem magam, így megcsináltam, de nega lett. két hete nagyon fáj a cicim, ingerült vagyok, most hogy megjött még mindig fáj a cicim, pedig mensi alatt elszokott múlni... Most vajon mi lehet?2011. aug. 5. 15:54
1/4 anonim válasza:
Szia.Ha már elmult a menszid csinálj még egy tesztet és ha az is negetív akkor nem vagy terhes.DE orvoshoz is elmehetel de szerintem az még korai.Hát kívánom hogy ugy legyen ahogy szeretnéd 38hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Tesztelni fogok, bár nem sok esélyt látok a babára, azért még foglalkoztat a dolog, hiszen ilyen nem szokott lenni!
2011. aug. 5. 16:46
3/4 anonim válasza:
szia! én is így lettem terhes! megjött a mensim de nem volt minden oké kevés is volt rövid ideig is tartott meg én mindig elég görcsölős voltam akkor meg semmi! aztán ezeket mind ráfogtam arra h lehet h felfáztam mert egy kicsit tényleg beteg voltam, nem is foglalkoztam vele. aztán állandóan azt hallgattam mindenkitől milyen hisztis vagyok, meg ingerült biztos baba lesz, én mondtam h nem hiszem hiszen menstruáltam. kedvesem viccből vett egy tesztet!pozitív... 2 hét múlva érkezik a törpénk :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hűha!!!Gratulálok!!!!
2011. aug. 5. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!