Lilchan kérdése:
Ennek ellenére lehetek terhes?
Figyelt kérdés
27-én kellett volna megjönnie, 24-én volt pár csepp vérzésem, aztán két napig barna folyásom, aztán 26-án megjött a menstruációm, másfél napig véreztem rendesen. Mielőtt megjött pozitívat teszteltem. Fájtak a melleim, megduzzadtak és szédültem. Ezek a tünetek megmaradtak. Most kezd elmúlni a menzeszem.2011. szept. 28. 15:06
1/4 anonim válasza:
Pozitív lett a teszt? Akkor valószínű terhes vagy.
Előfordulhat, hogy az elején még menstruálsz. Sőt, most elég össze-vissza véreztél, ennek lehet oka az is, hogy babás vagy.
Tesztelj még egyet.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, csak annyi mindent olvastam ezzel kapcsolatban a neten, hogy összezavarodtam. De tesztelni fogok, és köszönöm a válaszod.:)
2011. szept. 28. 15:21
3/4 anonim válasza:
Kb. minden 4-5. terhesség megszakad, még mielőtt elkezdődhetne. Elképzelhető, hogy volt ott valaki, csak nem tudott megtapadni, felszívódott. De az is lehet, hogy simán babás vagy, előfordul mensi mellett is néha. Menj el dokihoz, ő megultrahangoz és kiderül, mi a helyzet.
4/4 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék neki, ha babás volnék, és csak a természet szórakozna velem. De tesztelek még egyet, aztán megyek dokihoz.
2011. szept. 28. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!