Lehetek terhes? Bővebben lent
Figyi az lesz a legjobb, ha veszel be 72 órás tablettát.
Igaz, hogy nem ment el benned, de ettől függetlenül kerülhetett beléd hímivarsejt, amik akár 5 napig is élhetnek, de nem is biztos, hogy pont 2 nap múlva lesz peteérésed, lehet ma, vagy holnap, de most vagy a legveszélyesebb szakaszban.
Én úgy estem teherbe, hogy a mensi vége után 1 nappal voltunk együtt. Rendszeres ciklusaim vannak pedig, 26 napos.
Ne bízd a véletlenre, aztán te is nyugodtabb leszel.
Nőgyógyász írhatja fel, az ára kicsit borsos,5000 körül van de van olcsóbb is, attól függ melyiket írja fel. Remélem tudtam segíteni, remélem nem lesz baj! :)
nyugi nem fogja!
Nekem kellett egyszer bevennem régebben, mert pont akkor szakadt ki a gumi mikor peteérésem volt és még el is ment bennem... Utána vettük észre. Ez este volt, mellesleg újévkor... másnap mentünk az ügyeletre.
tartottam tőle, hogy kicsit megzavarja majd, de akkor inkább az, mint egy baba akit nem tudunk eltartani.
De képzeld, még annyi mellékhatás sem lett amit leírtak. rendesen megjött amikor következett.
A fogamzásgátlót pedig már akkor ajánlotta az orvos, hogy írassak fel, de akkor nem kértem.
Ja amúgy nem vizsgál meg.
Kérlek menj el, ha nem akarsz babát, ne kockáztass.
Nem fognak leszidni,meg semmi. Vegyétek meg a barátoddal felesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!