Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a heten nem varja?

Van aki a heten nem varja?

Figyelt kérdés
en penteken nem varom!
2011. szept. 21. 13:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Olyan jó ezt olvasni!!!Nekünk ez az 5.hónap,amíg nem jön meg addig azért reménykedem,hátha....!Mi is mindig csak tologattuk a baba projektet és lám mire szeretnénk meg nem igazán akar összejönni,bár nekünk az életben minden nagyon nehezen jön össze!Azért még reménykedem...!Holnap reggel szerintem csinálj még egy tesztet,azt szokták mondani, hogy azért még egyet csinálni kell biztos ami biztos alapon!
2011. szept. 22. 15:09
 32/42 anonim ***** válasza:
Amúgy vannak tüneteid?
2011. szept. 22. 15:10
 33/42 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy sikerülni fog, énis így voltam vele, kicsit még most is úgy vagyok, hogy ááá nekem sosem lesz... Kicsit hihetetlen, hogy egyszer nem én leszek már a legfiatalabb generáció a családban. És tessék... :D

Lehet írtam már, de a legfeltűnőbb a cickó duzzadás volt... Kb múlt kedd óta minden nap duzzadtabbak voltak, mint egyébként, amúgy meg max 1-2 napig szoktak... Volt múlt hét második felében ilyen gyomorégés szerű valami is, amitől hirtelen jövő, még fél percig sem tartó hányingert éreztem, de azt meg betudtam a gyomorsavnak... Ingerlékeny is voltam már a múlt héten, amit kb 2 naponta min észrevettem magamon. Meg kis sírósság is volt elvétve vasárnap óta... Nem tudom, semmi extra. Most pl a derekam kezdett fájni, mintha a gerincem fájna...

2011. szept. 22. 15:25
 34/42 anonim ***** válasza:
Nekem is a mellem fáj nagyon,meg a hasam fájdogál,tipikus mensi tünet,remélem most nem az lesz!!!!:)
2011. szept. 22. 15:41
 35/42 anonim ***** válasza:
nagyon nagy grat pozi tesztes,nekem pénteken vagy szmbaton kellene megjönnie,34-35 napra,de tegnap annyira fájt a derekam a kocsiba hogy nagyon ,ma meg begörcsölt a hasam a köldökömnél,nagyon bízok benne.Drukk mindenkinek!
2011. szept. 22. 15:53
 36/42 anonim ***** válasza:

Drukkolok én is neked!

14:47es

2011. szept. 22. 16:07
 37/42 anonim ***** válasza:
Köszönöm. :) Drukkolunk neked is! A kérdés feltevője is itt van még? Vagy közületek egyik az? :)
2011. szept. 22. 17:02
 38/42 anonim ***** válasza:

nem én vagyok:)

14:47es

2011. szept. 22. 17:09
 39/42 anonim ***** válasza:
lányok krémes fehér folyás mensire vagy babára utalhat?34-35 napra várom,vagyis ma meg holnap.Idáig semmi.
2011. szept. 23. 15:22
 40/42 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy napig amikor meg kellett volna jönnie és utána elmúlt.Még nem jött meg,hétvégén tesztelek.Remélem azt jelzi.:)
2011. szept. 23. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!