Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki a heten nem varja?

Van aki a heten nem varja?

Figyelt kérdés
en penteken nem varom!
2011. szept. 21. 13:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Én tegnap teszteltem (14.nap)és nega lett.Állítolag lehet hogy korai volt még mert a hcg mindenkinél máshogy termelődik.Ha nem jön meg akkor hétvégén tesztelek megint..hátha..Szerintem ha ma tesztelsz érzékenyebbel próbálj 10es vagy 20ra gondolok.Írj hogy mi lett!!Drukkolok nagyon!

14:47es

2011. szept. 22. 13:04
 22/42 anonim ***** válasza:
Csak 25-ös van itthon, sosem teszteltem még... Ezen kattogok, hogy várjak-e még, és megnézem hogy alakul a hőm... Viszont holnap reggel tuti nem fogok tudni... 13:00-s
2011. szept. 22. 13:21
 23/42 anonim ***** válasza:

Tegnap ugyan így voltam én is,nem hagyott nyugodni a dolog és megcsináltam reggel Gabriellel a tesztet,de már bánom,mert csalódás volt.Az a baj, hogy mindenkinél más, van akinek mensi előtt, van akinek utána 5 napra mutatja ki.Én porul jártam,de az közel sem bizos hogy te is így járnál,de én azt mondom ha kibírod,inkább várj még vele pár napot,talán így nem fogsz csalóni úgy mint én.Még reménykedem ,mert még nem jött meg,szerintem ha addig nem jelentkezik akkor a hétvégén megpróbálkozom egy másik teszttel.Írj mindenképp hogy mi lett!Megy a drukk ezerrel!!!!:)

14:47es

2011. szept. 22. 13:57
 24/42 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki...

[link]

2011. szept. 22. 14:05
 25/42 anonim ***** válasza:
Grattuuullláálokkkkkkkkkk!!!!!Jó hogy nem vártál végül!Boldog babavárást kívánok!!!!!!!De jó lenne ha az enyém is ilyen lenne...
2011. szept. 22. 14:27
 26/42 anonim ***** válasza:

Köszönöm! :) De szerintem egyelőre még fel sem fogom igazán... Jövő héten lesz a szülinapom. :)

Most azon gondolkodom, hogy mondjam meg a páromnak. :) 25-ös teszttel, 14. dpo-n elvileg... Mai a 25-26. ciklusnap. :)

2011. szept. 22. 14:32
 27/42 anonim ***** válasza:
A legszebb szülinapi ajándék....amit csak kaphattál!Gondolom nagyon boldog vagy...!Hogy tervezed elmondani a párodnak?
2011. szept. 22. 14:43
 28/42 anonim ***** válasza:
Amúgy régóta próbálkoztatok?Az elöző vagyok!
2011. szept. 22. 14:48
 29/42 anonim ***** válasza:
Még nem fogom fel, azt hittem negatív lesz. Rá voltam készülve, erre nézem... És nemis annyira halvány... Tényleg nem fogtam még fel, hogy ez mit jelent... Meg nem merek még nagyon örülni, nagyon korai még... Fogalmam sincs még hogy mondom meg neki. :) Most nem egyedül fog hazajönni, este meg megyünk el... Na de majd biztos jönni fog az alkalom hozzá, meg valami jó ötlet. :)
2011. szept. 22. 14:49
 30/42 anonim ***** válasza:
Fél éve nem szedek fogigátlót, pont most számoltam, hogy ez volt a 6. hónap. Viszont nemis próbálkoztunk igazán, pénzügyileg nem teljesen rózsás a helyzet, a férfiakat meg ugye ez általában jobban aggasztja, mint minket... Szóval nem teljesen tervezett volt, de már vagy egy hete sejtettem, hogy baba is lehet... Csak nem mertem benne bízni igazán...
2011. szept. 22. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!