Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen lehet maradni akkor...

Terhesen lehet maradni akkor is, ha nem maradok hanyatt fekve párnával a derekam alatt?

Figyelt kérdés
Aktus után 10-15 perccel amikor felálltam kifolyt az "anyag". Így akkor most mennyi esély van rá h siekrült felússzanak?
2009. ápr. 24. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát...figyu, ha csak akkor lehetne teherbe esni, ha párna van a derekad alatt és min egy órát fekszel szex után, már rég kihalt volna az emberiség... :DDD
2009. ápr. 24. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Előttem szólóval egyetértek!:)

Bármikor,ha valaki védekezés nélkül szexel,mégha kifolyik is valamennyi,igen,teherbe lehet esni!

2009. ápr. 24. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,sajnos nem volt időm tovább is fekve maradni,de nagyon szeretnék babát.

Örülök a pozitiv válaszoknak.

2009. ápr. 24. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Na valóban nem lehetnénk terhesen nem gazdagodnának folyamatosa a fogamzásgátló gyógyszergyárak...És anyni véletlen baleset sem történe...Szóval nyugi!

Én is így lettem terhes, hogy nem foglalkoztam kispárnákkal, meg felállással, kifolyással. CSak szerettünk volna babát nagyon, így minél többet együtt vltunk naponta 3-5 alkalommal is. (nászúton voltunk)

De én szex után egybm zuhanyzom, mert nem bírom elviselni, ha kifolyik stb...És mégis terhes maradtam!

szóval, ne csüggedj! Tény, hogy így párnával nagyobb rá az esély, mert segítesz a kiskatonáknak, de máshogyan se lehetetlen! Drukkolok neked/ nektek!

Üdv: Kócos Barby egy 9 hós kisfiú édesannya

2009. ápr. 24. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, én már csak a lányom születése után hallottam erről a párnás dologról, meg hogy fekve maradunk utána, felpocolt popóval. :)) Szóval igen, terhes lehet maradni nélküle is. :)
2009. ápr. 24. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
...sőt még az is teherbe eshet, aki állva szexel! ;)
2009. ápr. 24. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Már az előváladék is tartalmaz spermiumokat és attól is teherbe lehet esni, nem kell oda az összes "anyag". Én is mindig rögtön elmegyek zuhanyozni az aktus után, mégis 18 hetes terhes vagyok. Elég fürgék azok a kis fickók, úgyhogy nem kell őket félteni.
2009. ápr. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!