Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szomorú vagyok. Vajon...

Nagyon szomorú vagyok. Vajon mi lehet a baj? Miért nem jön?

Figyelt kérdés
Tegnap óta érzem, hogy most is meg fog jönni. Ez az első hónap, hogy most tényleg kiborultam ezen. Eddig még nem vettem fel a dolgot, de mostmár tényleg elkeseredtem és pont ma hallottam egy ismerősömről, hogy 3 hónapos terhes és közben cigizik, nem vigyáz a babájára és baj is van vele. Az ilyen meg sem érdemli, nekem meg nem jön össze, akárhogyis vigyázok az egészségemre. Abbahagytam a cigizés és a kávézást is másfél éve, híztam is azóta egészséges súlyra, igyekszem sok gyümölcsöt enni, időnként szedek vitamint és lelkileg és érzelmileg is sokkal nyugodtabb vagyok és optimista, igyekszem mindig szép és jó dolgokra gondolni. Tényleg igyekszem törődni magammal, hogyha jön a baba egészséges legyen a mamája, hogy ő is az lehessen. De nem jön. Igazságszerint csak szerettem volna elsírni a szomorúságomat, tudom hogy sokan vannak így, mint én. Ha gondoljátok, itt írjátok ki magatokból a sok keserűséget, itt van aki meghallgat titeket!
2009. ápr. 24. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mi 3 éve próbálkozunk. A sok orvosi dolog, és rengeteg csalódás, átsírt éjszaka utána rájöttem valamire. Tudod, a mai világban hozzá vagyunk szokva ahhoz a szemlélethez, hogyha teszünk egy dologért, gyorsan megvalósul, minden területen.(munkában, pénzben, egészségben, stb..) Egyszerűen nem tudunk várni... Kb. 4 hónapja igazán elgondolkodtam az anyaságon...ez az egész egy csoda, és természetes folyamat. Amire hidd el, te is képes vagy, csak valamiért (emire később rá fogsz jönni), nincs még itt az ideje. És hidd el, én nem a levegőbe beszélek, 34 éves leszek...még nem voltam terhes. Én is a várakozók között vagyok, de már teljesen másképp látom a helyzetet, mint 1 éve, amikor mindennap azzal telt, figyeltem ki lett körülöttem terhes, miközben állandóan valamit vitaminnal tömködtem magam (szó sincs róla, hogy ez nem hasznos, most is szedek, de mértékkel). Kérlek, ne bánkódj, egész biztos, hogy édesanya leszel. Bízz benne. Őszintén kívánom, hogy megnyugodj kicsit. Üdv, egy Sorstárs

2009. ápr. 24. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudom könnyű mondani, de nyugodj meg. Én már 30 éves vagyok és 1,5 éve próbáljuk a picit. Miután nekiláttunk kiderült hogy endometriózisom van emiatt még meddő is lehetek. Ne tudd meg mit éltem át. Már a meddőségi vizsgálatokon is túl vagyok. Jó pár operáión. Mellette végig asszisztáltam a a barátnőm terhességét, aki 10 évvel fiatalabb volt nálam és mind a 9 hónapját napi egy doboz cigivel csinálta végig. Én könyörögtem neki hogy tegye le, de nem. Most lassan 1,5 éves a kereszt fiam.

Próbálj pozitív dolgokat keresni, nekem is nehezen megy és sokszor sírok emiatt, de hidd el mi küzdünk a babáért és milyen jó kismamik leszünk.:)

Nagyon szorítok, hogy mielőbb babázhass. És nagyon jó egészséget kívánok.

2009. ápr. 24. 12:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 éve próbálkozunk, és már szinte lehetetlennek tűnik Számomra, hogy terhes legyek. Nekem PCO-m van, amit kezelnek , de egyenlőre még semmi eredmény. Én is túlvagyok már sok mindenen, többek között egy lapar műtéten is. Most ott tartok, hogy május 4-én megyek a Budai Meddőségi Centrumba. Itt minden vizsgálat ingyenes, csak a gyógyszereket kell megvenned, amit felírnak receptre. Úgy tudom - itt a lányoktól -, hogy az inszemhez a gyogyi kb. 15.000-20.000 Ft körül van. Mi is nagyon "csórók" vagyunk, lakáshitel a nyakunkba és még millió másik hitel is, de ezt azért valahogy kiböjtöljük. Meghát valamicskét a Szülők is tudnak segíteni, nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel? Egyébként körülöttem is mindenki terhes, a "legjobb" barátnőm is már a 2. gyereket várja. Nagyon kiborító a dolog, Én tudom. Számtalan átsírt éjszaka, kiborulás stb. Én nem mondom, hogy ne gondolj rá, mert ez lehetetlen, Én aztán tudom. Csak tartsál ki és legyél erős. Minden jót Neked, és kívánok mielőbbi Picurit Neked.
2009. ápr. 24. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el... Eddig én is jól viseltem, nem volt hiszti, kiborulás amikor megjött, de most elpattanta valami. November óta járunk a BMC-be, megállapították, hogy PCO-m van, normál hormoneredményekkel... Azonnal elkezdték kezelni, most lesz a 2. inszem.

Van egy barátnőm. Napi két dobozzal elszív, otthagyta a férjét, mert nem bírt a valagán megmaradni, az elmúlt 3 hónapban volt vagy 5 pasija... Neki is PCO-ja van, az újdonsült fickójának meg valami herebántalma, azt mondták az orovsok nem is lehet természetes úton gyereke. Tegnapelőtt írt sms-t, hogy két csík van a tesztján, állapotos. Ekkor volt az, hogy elpattant a cérna. Mi gürizünk, tanulunk, megteremtünk minden feltétetl, egészségesen táplálkozunk, nem iszunk, nem blázolunk és nem sikerül, egy ilyennek meg amilyen a "barátnőm" elsőre. Akkor azt mondtam szivat minket a sors, de alaposan.

Az előttem szólónak írom, hogy a BMC-ben vagy Merional + Ovitrelle amit adnak, vagy Menopour (nem tudom pontosan) + Ovitrelle. Az Ovitrelle az tüszőrepesztő, 7.500 Ft körül van, a Merional 13.000 Ft, a Menopuor az 40.000 Ft körül mozog. Nekem most lesz a 2. inszem, Merionallal stimulálnak, bár a doki már mondta ha ez nem sikerülne, akkor nem fogja ezt felírni, mert a Meno sokkal jobb minőségű és tisztább anyag. Inszem után ki kell váltani az Utrogestan-t ami 3.000 Ft körül van.

Mi most alaposan megjártuk, mert nem volt elég a 10 ampulla Merional, így ki kellett váltani a következő 10-es csomagot. Így a nyakamon fog maradni kb. 7 ampulla. De ha sikerül ez legyen a legnagyobb bajom. :)

2009. ápr. 24. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Csajok!

Sokszor olvastam már itt a méhpempőt, rákerestem neten, de én csak azt találtam, hogy növeli az állóképességet, jó hatással van a sportolókra, meg ilyenek, de egy szót sem találtam amia teherbeeséssel kapcsolatos lett volna. Na most én vagy rosszat olvastam és van másmilyen méhpempő is, vagy nemtudom. Valaki segítene? Orvos írja fel? Előtte kell egyeztetni orvossal mielőtt elkezded szedni?

2009. ápr. 24. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős immunerősítő, gyulladáscsökkentő, tele van vitaminnal, stb. és emiatt mondják, hogy javasolják olyan embereknek akik babát szeretnének. Férjemtől tudom, élelmiszer mérnök, sokat foglalkozott ezzel a dologgal. Én sajnos nem ehetem, mert allergiás vagyok a mézre, de ha megengedhetitek magatoknak, akkor faljátok csak! :)
2009. ápr. 25. 10:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!Aki irta,hogy a méhpempőről szeretne olvasni,annak a babaproject-g-portált kell beütnie a googléban és elolvashatja,hogy miben segit!Ott még más homeopátiás szerekről is lehet olvasni és kinek mi a szimpi kipróbálhatja!

Kellemes babásodást mindenkinek!

2009. ápr. 25. 11:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon Szépen Köszönöm a sok bíztató szót és a kedvességeteket! Azért is mertem itt leírni a bánatomat, mert tudtam, hogy támogatásra lelek itt. Köszönöm az új információkat is a gyógyszeres kezelésekről. Volt egy hölgy, aki azt írta, hogy biztosan nincs még itt az ideje a babának és lehet, azért nem jön még. Tény, hogy vannak még kiforratlan dolgok az életünkben egzisztenciálisan. Köszönöm a támogatást, azt nem állítom, hogy most hírtelen elvagyok és nem bánt, hogy nem jön a baba, de kicsit lenyugodtam és próbálom józan ésszel viselni ezt a dolgot, nem bebeszélni magamnak a sok butaságot. Ha ne adj' Isten szükség lesz rá, előbb-utóbb úgyis orvoshoz fogok fordulni ezzel, párommal tegnap este beszéltünk is a dologról, elmondtam neki, hogy kezdek kétségbe esni. A sorstársaimnak én is szeretnék kívánni minden jót és sok szerencsét, hogy babájuk lehessen!
2009. ápr. 25. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!