Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szomorú vagyok. Vajon...

Nagyon szomorú vagyok. Vajon mi lehet a baj? Miért nem jön?

Figyelt kérdés
Tegnap óta érzem, hogy most is meg fog jönni. Ez az első hónap, hogy most tényleg kiborultam ezen. Eddig még nem vettem fel a dolgot, de mostmár tényleg elkeseredtem és pont ma hallottam egy ismerősömről, hogy 3 hónapos terhes és közben cigizik, nem vigyáz a babájára és baj is van vele. Az ilyen meg sem érdemli, nekem meg nem jön össze, akárhogyis vigyázok az egészségemre. Abbahagytam a cigizés és a kávézást is másfél éve, híztam is azóta egészséges súlyra, igyekszem sok gyümölcsöt enni, időnként szedek vitamint és lelkileg és érzelmileg is sokkal nyugodtabb vagyok és optimista, igyekszem mindig szép és jó dolgokra gondolni. Tényleg igyekszem törődni magammal, hogyha jön a baba egészséges legyen a mamája, hogy ő is az lehessen. De nem jön. Igazságszerint csak szerettem volna elsírni a szomorúságomat, tudom hogy sokan vannak így, mint én. Ha gondoljátok, itt írjátok ki magatokból a sok keserűséget, itt van aki meghallgat titeket!
2009. ápr. 24. 11:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem szabad elkeseredni.Mi is próbálkozunk már jó ideje, én is nagyon kiborultam mikor hónapról hónapra megjött. Most ezt a hónapot kihagytuk, mert az előző hónapot nehezen viseltem, mindig ezen pörgött az agyam, hogy miért nem jön már a mi kicsikénk?Az én ismerőseim között sokan teherbe estek, megszültek azóta mióta mi még mindig csak próbálkozunk. Kezdem azt gondolni, hogy mi hiába akarjuk, úgyis akkor fog jönni, ha ő is akar. Mióta próbálkoztok?

2009. ápr. 24. 11:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Szia. November óta próbálkozunk. Akkor hagytam abba a tabletta szedését.
2009. ápr. 24. 11:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy érzed, hogy meg fog jönni még az nem biztos. Jó, azért ne is éld bele magad, még mindig jobb kellemesen csalódni, ha mégsem jön meg.

Nekünk ez a harmadik hónap hogy próbálkozunk. Az első gyerek is a 3. hónapban jött össze, ezért most én is nagyon reménykedem. De próbálok programokat szervezni, hogy minél kevesebbet gondoljak rá. Máj. 1.én akarok tesztelni, ha addig nem jön meg. Az első gyereknél nem is izgultam, azt gondoltam majd jön, ha akar. Most meg állandóan arra gondolok, pedig még nem is régóta próbálkozunk. Kitartás!

2009. ápr. 24. 11:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nagyon sok ez a 6 hónap is, tapasztalatból mondom, de muszáj kitartónak lenned. Nem szabad feladni. Nem görcsölsz rá túlságosan? Mert az sem jó szerintem. Én hónapról hónapra ovulációs teszt, figyeltem magam, és kerestem a terhességi tüneteket, nem bírtam várni és menzi előtt teszteltem, persze mindig negatív lett. Ebben a hónapban nem foglalkoztam vele, a párom szólt, hogy most van kb a pém. Nem gondolkoztál azon, hogy elmenj orvoshoz? Bár én azt mondom, várj még pár hónapot mielőtt kiteszed magad a nem éppen kellemes vizsgálatoknak, ami mondjuk meg őszintén a pénztárcádat sem kíméli. Próbálj meg minél többet kikapcsolódni, itt a jó idő, ne rágódj rajta, csak ártasz vele! Hány éves vagy?
2009. ápr. 24. 11:26
 5/18 A kérdező kommentje:
25 éves leszek a jövő hónapban. Szerintem nem görcsölök rá a témára, bár bevallom, hogy nagyon sokat jár ezen a fejem. Viszont nem hőmérőzök, semmi ovu mikroszkóp, meg hasonlók. A szexen kívül semmi mást nem teszünk az ügy érdekében, de azt sem kötelességből, hanem tényleg azért, mert akarjuk. Még nem gondolkodtunk vizsgálatokon, de szerintem idővel úgyis elmegyünk, arra gondoltam (ne adj' Isten, hogy szükség legyen rá) csak egy év után tennénk ki magunkat ezeknek, meg hát a pénz is elég nagy visszatartóerő még. Nem is tudom, hogy vajon mennyibe fog ez nekünk kerülni . Előre félek attól, hogy több száz ezrekbe, mert sajnos ennyi pénzünk nincsen. De végülis ilyenekre még nem gondolok. Szerintem fogok majd szedni Béres Cseppet vagy méhpempőt. Valaki ajánlotta ezeket.
2009. ápr. 24. 11:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, teljesen megértelek. Én holnapra nem várom, de tuti meg fog jönni (múlik a cici fájás, kezdek depis lenni, a hőm az utóbbi 2 napban 1-1 tizedet eset, tegnap - teszt). Persze azt nehéz eldönteni, hogy attól vagyok depis, mert megjön és dolgoznak a hormonok, vagy azért, mert megint nem sikerült. Én 1 éve nem szedek gyógyszert, de csak szept. óta próbálkozunk, persze, ha ezt tudom már rég elkezdtük volna. 3 hónapig pé se volt, rögtön az első hónapban kémiai terhesség, már egész beleéltük magunkat aztán a nagy pofára esés. Most ez a 2. clostis hónapom, legalább már van pé. Ráadásul a munkahelyemet utálom, a gyerek lehetne a kiút (nem ezért akarok gyereket)de így nem akarok váltani, most jelentették be a létszám leépítést, most izgulhatok nehogy elküldjenek, ha meg terhes lennék már védett lennék. Már a környezetemmel sem akarok erről beszélni, mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek, majd jön, de ezt mondani könnyű! Ráadásul már úgy érzem rajtam kívül mindenki terhes! Kapásból legalább 4 ismerősöm jut eszembe, és könnyen minden szenvedés nélkül sikerült nekik. Én próbálom elfoglalni magm, de nem tudok nem erre gondolni! Bocs, hogy ennyit írok, de már kivagyok!
2009. ápr. 24. 11:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és már 30 vagyok, idén leszek 31. Előző vagyok.
2009. ápr. 24. 11:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyon együtt érzek Veled. Én nem egyszer "megsirattam a mestruációm". Azt mondja a barátnőm, nem baj, kijön a feszültség. Illetve a csodálatos párom ad erőt, hogy majd a következő hónapban.

Tudom milyen borzasztó a várakozás.

Viszont azt javaslom Neked, hogy menjél el nőgyógyászhoz nézzenek meg uh-n, hogy minden okés, illetve egy vérvételre ahol néznek hormon szintet (államiban voltam, ingyen és kedvesek, normálisak), ahol megtudják mondani, hogy van-e egyáltalán peteérésed.

Ha nincs tudják kezelni, én is átestem már ezen!

Kitartást!

2009. ápr. 24. 12:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Együtt érzek Veled.

Augusztusban hagytam abba a gyógyszert, novemberben álltunk rá a babára, de nem jön. Már én sem számolok, nem figyelek, mégis mikor megjön, nagyon el vagyok keseredve.

Aztán jön egy újabb hónap, új reményekkel...

Most komolyan elgondolkoztam azon, hogy elmegyek orvoshoz, mert a hosszú-hosszú hónapok elszomorítanak, hogy ismét nem történt semmi.

Kitartást kívánok Neked és remélem, mielőbb beköszönt a Hozzánk hasonló sorsúakhoz is a gólya!

2009. ápr. 24. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igen én ajánlottam a méhpempőt és úgy tűnik itt valakinek már úgy lesz,hogy szedte és babásodik!Remélem,ha elkezded szedni,akkor neked is sikerül minél hamarabb teherbe esni!Ne keseredj el,ha a baba jönni akar,akkor jönni is fog!Fel a fejjel és kitartás!
2009. ápr. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!