Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálnak a nők "idiótát...

Miért csinálnak a nők "idiótát"magukból?

Figyelt kérdés

komolyan,ez már röhej!van aki képet tesz fel a hasáról hogy terhes e?mert a teszt negatív!van aki nem megy el pisilni mert fél hogy meg jön neki!

ez már félelmetes!!

ennyire hogy lehet valaki buta?

ez annyira siralmas nem?

2009. ápr. 23. 19:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
73%
Hú,az előttem szólóval egyetértek!Még hozzáfűzöm,remélem a kérdező hármat fingik és négyesikrei lesznek!!!!!
2009. ápr. 23. 21:17
 32/35 anonim ***** válasza:
73%
Ja,és a hasasképen miért kattantál be,talán a tied nem ilyen szép és sima?Nem kell irigykedned!Járj edzésre,akkor talán Te is ilyen jó hassal fogsz rendelkezni!Sőt!
2009. ápr. 23. 21:23
 33/35 anonim ***** válasza:
69%

:DDDDDDD

Ennyit erről :D kabaré :)

2009. ápr. 23. 21:38
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a "rendes" és "komoly" kérdésekre is érkezik értelmes és normális válasz!Nem értelek, miért zavar, ha valakit nyomasztja egy "hülyeség" itt megkérdezi és válaszolnak rá?Károd lesz belőle vagy mi?Szerintem senkit nem zavarnak az ilyen kérdések!Amúgy meg pont azért jó ez az oldal mert senki nem csinál magából idiótát!
2009. ápr. 23. 21:41
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert halványlila gőzük nincs a saját testük alapvető működéséről, ezért aztán színtisztán érzelmi alapon közelítenek meg mindent. Ennek mélységével egyenesen arányos a kérdések ostobasága is.

De nem baj, legalább tanulnak.

Az anyaság, és az , hogy nagyon vágyunk gyerekre, nem lehet, hogy az ostobaság indoka, magyarázata legyen, sőt! Én sok éven át nem lettem terhes, de mindent-mindent elolvastam még az aktuális gyógyszereimről is a neten, itt-ott.

Ha nem ezt tettem volna, akkor vakon elhittem vna mindent másoknak, orvosoknak, stb... Talán most sem lenne babám, ha nem így tettem volna...

Megviselt a folyton megérkező mensi is, de azt mindig a saját felelősségemnek tartottam, hogy a babavágyam megmérgezi-e a hétköznapjaimat is 0-24-ben, vagy sem.

2009. máj. 2. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!