Miért csinálnak a nők "idiótát"magukból?
komolyan,ez már röhej!van aki képet tesz fel a hasáról hogy terhes e?mert a teszt negatív!van aki nem megy el pisilni mert fél hogy meg jön neki!
ez már félelmetes!!
ennyire hogy lehet valaki buta?
ez annyira siralmas nem?
:DDDDDDD
Ennyit erről :D kabaré :)
Azért mert halványlila gőzük nincs a saját testük alapvető működéséről, ezért aztán színtisztán érzelmi alapon közelítenek meg mindent. Ennek mélységével egyenesen arányos a kérdések ostobasága is.
De nem baj, legalább tanulnak.
Az anyaság, és az , hogy nagyon vágyunk gyerekre, nem lehet, hogy az ostobaság indoka, magyarázata legyen, sőt! Én sok éven át nem lettem terhes, de mindent-mindent elolvastam még az aktuális gyógyszereimről is a neten, itt-ott.
Ha nem ezt tettem volna, akkor vakon elhittem vna mindent másoknak, orvosoknak, stb... Talán most sem lenne babám, ha nem így tettem volna...
Megviselt a folyton megérkező mensi is, de azt mindig a saját felelősségemnek tartottam, hogy a babavágyam megmérgezi-e a hétköznapjaimat is 0-24-ben, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!