Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálnak a nők "idiótát...

Miért csinálnak a nők "idiótát"magukból?

Figyelt kérdés

komolyan,ez már röhej!van aki képet tesz fel a hasáról hogy terhes e?mert a teszt negatív!van aki nem megy el pisilni mert fél hogy meg jön neki!

ez már félelmetes!!

ennyire hogy lehet valaki buta?

ez annyira siralmas nem?

2009. ápr. 23. 19:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%
Elég pasis stílusod van!Na,de az oldal szépséghibája,hogy nem tudod,pasi vagy nő van-e a túlvégen!Bocsi!
2009. ápr. 23. 20:35
 22/35 anonim ***** válasza:
41%

Szia!Nagyon vicces vagy!Remélem minél kevesebb választ fogsz ide irni!Sajnos pont az ilyen válaszolók miatt züllik le ez az oldal!Bocsi,de nem sértegetésnek szánom,az ilyenek téves válaszaitól és beszólásoktól válnak sokan kételkedővé és nem tudják melyik a helyes válasz és melyik nem!Keress valami vicclapot és oda irogass,ha lehet!

További kellemes estét kivánok!Jó szórakozást a többiek baján!Ha neked ezek a dolgok nevetségesek neked!

2009. ápr. 23. 20:36
 23/35 anonim ***** válasza:
94%
Köszi a lepontozást ez a kis esti nevetés akkor is megérte:) És igaza van a kérdezőnek. Sőt néha észre sem vesszük, de valaki csak azért dob fel egy kérdést, hogy közben jót nevessen a mi felháborodásunkon vagy épp az együttérzésünkön. Aki pedig tényleg "értelmes" kérdést tesz fel arra meg rá se bagóztok, még ha tudnátok "segíteni" akkor sem. Hát remélem ezen azért elgondolkodtok. (Na persze azért akinek nem inge...)
2009. ápr. 23. 20:37
 24/35 anonim ***** válasza:
88%
Najó , belátom a képek már az én lelki egyensúlyomat is kibillentették :) Azért ez nem "átlagos" :)))
2009. ápr. 23. 20:39
 25/35 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez az oldal azért van hogy fel merjék tenni az ilyen nők az ilyen intim és talán idegesítő kérdéseiket amiket mással nem mernek megbeszélni,én úgy gondolom emiatt nem kell elítélnünk egymást:(KÖNYÖRGÖM NŐK VAGYUNK!!SENKI NEM ÚGY SZÜLETIK HOGY MINDENT TUD ÉS AZÉRT IGEN NÉHA JÓ ESIK A VIGASZ:)
2009. ápr. 23. 20:46
 26/35 A kérdező kommentje:

de "könyörgöm"itt most ki ítél el kicsodát?

miért kell egyből teletorokkal leugatni a másikat!

ezért tartunk ott ahol!!

bírom az ilyen:"jaj szégyeld magad te ripacs,mert biztos te semmiért sem szenvedtél,és ezért vagy ilyen okos"válaszokat!

miért kell,miért kötelező a hülyeséget tutujgatni!

ezért él sok ember téveszmében,mert a sok barom nem azt mondja neki hogy"héj haver ébredj,ez nem normális amit csinálsz"hanem:

"persze tök jó,ma van peteérésed holnap már tesztelj,vagy még ma hajnalban"

gratulálok!

vegyétek csak hali komolyan az ilyen"szellentős"kérdéseket!aki meg bajba van szarjátok le,hisz olyat kérdez amire még értelmes válasz is adható!

szóval a lényeg:ha kettőt szellentessz ikreid lesznek!!

2009. ápr. 23. 20:58
 27/35 anonim ***** válasza:
82%
én pont azért szeretem ezt az oldalt, mert minden "hülyeséget"(ami persze nekem nem az!!!!)megkérdezhetek, és személyes tapasztalatok alapján válaszolnak!!!Akinek nem tetszik ez az oldal, az minek van itt és minek tesz fel kérdést??
2009. ápr. 23. 20:59
 28/35 A kérdező kommentje:

na nézzétek má'n hogy meg mondta a frankót ez a kis cserfes e?

megyek is innen,mert keményem "bepirítottál"!!!

2009. ápr. 23. 21:02
 29/35 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez kabaré!Felteszel egy kérdést,és más vélemény bosszant!Nagyon nem akarod érteni,hogy másoknak miért fontosak,bizonyos kérdések!De jól belenyúltál!Pont egy olyan témakörnél tetted fel a kérdésed,ahol amúgy is érzékenyen reagálnak az emberek!
2009. ápr. 23. 21:10
 30/35 anonim ***** válasza:
86%
Két oldallal ezelőtt már elköszöntél nem?Te írtad a szellentős kérdést mi azért vagy úgy ki bukva!Nem kaptál választ rá?Szerintem biztos terhes vagy!!!Már jó is ez az oldal ugye?GRATULÁLOK!!!
2009. ápr. 23. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!