Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálnak a nők "idiótát...

Miért csinálnak a nők "idiótát"magukból?

Figyelt kérdés

komolyan,ez már röhej!van aki képet tesz fel a hasáról hogy terhes e?mert a teszt negatív!van aki nem megy el pisilni mert fél hogy meg jön neki!

ez már félelmetes!!

ennyire hogy lehet valaki buta?

ez annyira siralmas nem?

2009. ápr. 23. 19:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Én is többször megfogadtam, hogy befejezem az oldal látogatását, mert rájöttem, hogy az "értelmes" kérdésre úgysem lehet itt választ kapni, az idiótát meg felesleges elolvasni. Bocs mindenkitől, de nekem is ez a véleményem.
2009. ápr. 23. 19:45
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Most is itt vagy? Miért?
2009. ápr. 23. 19:48
 13/35 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább itt csinálok ,,hülyét,, magamból, mint az orvosnál akihez rendszeresen vissza kell mennem.Itt senki sem tudja ki vagyok!!
2009. ápr. 23. 19:50
 14/35 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Van gyereked?Vagy átélted már milyen éveken keresztül várni egy babára?Volt vetélésed,esetleg abortuszod?Neked nincsenek félelmeid?Biztos te is voltál már úgy,hogy valamit nem mertél megkérdezni a környezetedben élőktől!Ez itt egy fórum,és bárki kérdezhet,válaszolhat!Még,ha számodra buta,siralmas kérdések is kerülnek fel,az a kérdezőnek fontos lehet!Ha zavarnak az ilyen kérdések,akkor nem kell olvasni a fórumot!És mindjárt nem fog bosszantani,a sok buta,siralmas kérdés!Nyugodtan lelehet pontozni,mert mint tudjuk,ez is a fórumozással jár!De emberek vagyunk,és nem lehetünk egyformák,nem lehetünk egy véleményen mindannyian!

Üdv

2009. ápr. 23. 20:00
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
Ha itt vagy mért nem írsz vissza?Vagy csak ez is valami ugratás hogy kit hogy lehet felhúzni?
2009. ápr. 23. 20:00
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Szia Kedves Kérdező!Miért nem válaszolsz a kérdésekre?
2009. ápr. 23. 20:04
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

szia!

Én is inkább azt nem értem, hogyha beír valaki egy kérdést és kap rá válaszokat(ilyeneket-olyanokat) , miért nem tud érdemileg hozzászólni hozzá? Szerintem nem buták ezek a nők, ugyan sok kérdés van , ami kicsit naív ; de én se tudok mindent... /Mellesleg én még nem is láttam itt olyant, hogy valaki képet tett fel a hasáról....:)/

2009. ápr. 23. 20:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Jó,hogy írtál így egy kicsit felvidít amit a többiek írnak!!!Jók vagytok csajok!!!!O.k.néha túlzás amiket kérdeznek de ez az oldal arra van!Nem tudom te miért olvasod de aki ide ír valószínű nagyon szeretne már babát és kapaszkodik minden apró dologba hátha végre sikerül!Kívánom neked,hogy soha ne érezd át amit ők!Én két éve szeretnék babát de hiába!Ez nekem mindennél jobban fáj mert 30 leszek egy hónap múlva és nem látok reményt arra,hogy valaha is érezhetem milyen anyának lenni!Mostmár írhatnál te is ,hogy tetszenek a válaszok!!!
2009. ápr. 23. 20:18
 19/35 A kérdező kommentje:

sziasztok csajok!

bocsi itt vagyok,csak vendégem érkezett és nem tudtam válaszolni!

az az igazság,hogy jó hogy valaki azt mondja hogy inkább itt csinál magából hülyét mint a dokinál,na de valljuk be az orvostól ki kérdezne ilyeneket?

közel sem vagyok tökéletes mert belőlem is hiányzik a hiba..

na jó ez vicc volt!

szóval örülök hogy van azért itt pár jó fej csaj,akik értik a dörgést!!

jó jó hogy az ember lánya sokmindent nem tud,és kérdez na de emberek,azért van egy határ,ahol már igen csak "nevetségessé"fajul a dolog!

nem akarok a támadásokra válaszolni,mert nem vitázni jöttem!

a valóság az hogy tavaly még napi szinten jártam fel ide,imádtam ezt az oldalt!

de valahogy annyira "lezüllött"hogy elképesztő!

és az az érzésem hogy sokan vagyunk így akik így gondolják!

már 3havonta nézek be,és látom hogy bizony a színvonal megüti a mínuszt!

elnézést hogy itt jártam,azt hiszem ismét kicsit hanyagolom az oldalt!

addig is nefelejtsétek:HA SZELLENTETEK CSINÉLJATOK TESZTET AZONNAL!

szép jó éjszakát minden kedves,és kevésbé kedves hölgynek!!

2009. ápr. 23. 20:18
 20/35 A kérdező kommentje:

az én kérdésem alatt 9-el megtalálod a "hasas"képeket!

extra jó!!!

2009. ápr. 23. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!