Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg gyakori kora terhesség...

Tényleg gyakori kora terhességnél a " rózsaszínezés"?

Figyelt kérdés
Amúgy ez nálam soha nem fordul elő mensi előtt." napom van még a mensiig, szombatra nem várom, és ma el kezdtem kicsit rózsaszínezni...mit gondoltok?
2009. ápr. 23. 10:34
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Szia!

Most értem haza, és pisiltem, és a wc papíron egy csepp vér volt...:(

Görcsölök is...Ez most padlóra tett....:(:(

2009. ápr. 24. 15:07
 22/41 A kérdező kommentje:
Szia.megjött...pirosan...ez most nagyon rosszul esett..Mondd, mit csináljak, hogy összekaparjam magam???
2009. ápr. 24. 22:11
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Most értünk haza tíz perce.

Nagyon szeretnék okosat írni. Csak azt tudom mondani, hogy a testvéremnek azt mondták az orvosok, hogy olyan sokrétű a problémája, hogy a beültetéssel sem próbálkozhat soha. A méhe, alig volt nagyobb mint egy borsószem, valamelyik hormonszint a szervezetében gyógyszer mellett is 30(!)-szorosa volt a normálértéknek, ráadásul ez egy olyan hormon volt, ami összeegyeztethetetlen a terhességgel, de nem csak ez volt a baja.

És egyszer csak sikerült. Sírt az egész család, de még a barátok is. Már a második is megszületett azóta.

Szóval ennyit a sorsról, meg hogy kinek mi van megírva...

Biztos, hogy sikerül Neked is. Olyan nincs, hogy nem. Erre ne is gondolj.

Nagyon sajnálom, hogy csalódtál. Ezt senki nem érdemli, különösen Te nem, főleg így, hogy ennyire vágysz rá.

De ha teljesen reménytelen lenne, akkor az orvosok is megmondanák.

Melyik városban laksz? Ki a dokid?

Írj, ha lesz kedved, és próbálj megnyugodni.

Jó éjt.

Judit.

2009. ápr. 24. 22:32
 24/41 A kérdező kommentje:
Szia!Én szegeden lakom..sztem ráment a kapcsolatom, mert ...hosszú...most sincs itt velem...nekem nem kell már semmi...
2009. ápr. 24. 23:14
 25/41 anonim ***** válasza:

Viszont ha most sincs Veled, akkor ne akarj Tőle gyereket sem.

Bár ez biztos ettől bonyolultabb.

De erre nemigen van mentség.

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2009. ápr. 24. 23:26
 26/41 A kérdező kommentje:
24évesek vagyunk mindketten.Akarta ő is, és tervezett volt a program ahova ment, de akkor is...
2009. ápr. 25. 10:55
 27/41 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Én is pár napja tudtam meg, h nem sikerült, sorstársak vagyunk, tudom, milyen rossz most neked :( De fel a fejjel! Nemsokára nektek is és nekünk is sikerülni fog!
2009. ápr. 25. 22:32
 28/41 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen!Drukk majd neked is!Nálad is inszem volt?
2009. ápr. 26. 09:01
 29/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsika tegnap nem voltam. Hogy vagy? Sikerült megnyugodnod?

Remélem nem szakítottatok.

Sokat gondoltam Rád tegnap. Tudom, hogy fog sikerülni, lehet, hogy már a következő hónapban.

Mostmár ne arra gondolj, hogy megint megjött, hanem arra, hogy akkor a következő alkalommal sikerülnie kell!!!

Feltéve, hogy nincs nagy baj köztetek.

Remélem jobban vagy egy kicsit.

Szia, Judit.

2009. ápr. 26. 10:39
 30/41 A kérdező kommentje:

Szia!Igen, kibékültünk.

Már nem vagyok annyira elszontyolodva..már nem visel meg annyira, h megjött, készülök a következő ciklusra.

Iszom a teákat, most cickafarkat, pé után meg palástfűt.

Te amúgy merre laksz?

2009. ápr. 26. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!