Tényleg gyakori kora terhességnél a " rózsaszínezés"?
Hát már én se nagyon bízom benne..
A válaszodat köszönöm!
Jajj de várj!
Ettől a hónaptól kezdtem el inni a palástfű teát..lehet attól rózsaszíneztem?
Szia!Most meg elkzdtem barnázni...
Na, ilyen se szokott soha lenni..félek, h megjön...rosszul is aludtam.Aranyos vagy, hogy érdeklődsz.
Elalvás előtt küldtem Neked a pozitív energiákat ezerrel!!! Nagyon remélem, hogy nekem lesz igazam.
Annyira szorítok Neked!!!
Én is annyira szeretném, ha összejönne.Nem is gondoltam volna, hogy ezen az oldalon találok valakit, aki annyira aranyos, és készségés, mint te..:)
Kicsit most pityergek
Úgy minden miatt...Egyrészt, mert törödsz velem, másrészt, hogy mi lesz velem, hogy lesz ez nálam...
Tegnap sokat sírtam, nem tudom, néha rám jön, és (soha nem szoktam) de szóltam Istenhez, hogy nagyon szeretném ezt a babát..ha nem is most ajándékoz meg vele, akkor ne várasson sokáig...
Biztos vagyok benne, hogy lesz kisbabád Neked is. És akkor majd meglátod, hogy érdemes volt rá várnod, hogy pont Ő jöjjön.
Most el kell mennem itthonról, de majd délután még érdeklődök, hogy mi újság.
NYUGI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!