Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg gyakori kora terhesség...

Tényleg gyakori kora terhességnél a " rózsaszínezés"?

Figyelt kérdés
Amúgy ez nálam soha nem fordul elő mensi előtt." napom van még a mensiig, szombatra nem várom, és ma el kezdtem kicsit rózsaszínezni...mit gondoltok?
2009. ápr. 23. 10:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nekem is most volt inszemem, a nemvárt előtt 1 nappal - lett a teszt, utána 2 nappal rózsaszín folyásom lett, és ma derült ki, h nem sikerült :( Reméljük, te több szerencsével jársz!
2009. ápr. 23. 15:51
 12/41 A kérdező kommentje:

Hát már én se nagyon bízom benne..

A válaszodat köszönöm!

2009. ápr. 23. 15:54
 13/41 A kérdező kommentje:

Jajj de várj!

Ettől a hónaptól kezdtem el inni a palástfű teát..lehet attól rózsaszíneztem?

2009. ápr. 23. 16:55
 14/41 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Hogy vagy?
2009. ápr. 24. 08:27
 15/41 A kérdező kommentje:

Szia!Most meg elkzdtem barnázni...

Na, ilyen se szokott soha lenni..félek, h megjön...rosszul is aludtam.Aranyos vagy, hogy érdeklődsz.

2009. ápr. 24. 08:37
 16/41 anonim ***** válasza:

Elalvás előtt küldtem Neked a pozitív energiákat ezerrel!!! Nagyon remélem, hogy nekem lesz igazam.

Annyira szorítok Neked!!!

2009. ápr. 24. 08:53
 17/41 A kérdező kommentje:

Én is annyira szeretném, ha összejönne.Nem is gondoltam volna, hogy ezen az oldalon találok valakit, aki annyira aranyos, és készségés, mint te..:)

Kicsit most pityergek

Úgy minden miatt...Egyrészt, mert törödsz velem, másrészt, hogy mi lesz velem, hogy lesz ez nálam...

Tegnap sokat sírtam, nem tudom, néha rám jön, és (soha nem szoktam) de szóltam Istenhez, hogy nagyon szeretném ezt a babát..ha nem is most ajándékoz meg vele, akkor ne várasson sokáig...

2009. ápr. 24. 08:59
 18/41 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy lesz kisbabád Neked is. És akkor majd meglátod, hogy érdemes volt rá várnod, hogy pont Ő jöjjön.

Most el kell mennem itthonról, de majd délután még érdeklődök, hogy mi újság.

NYUGI!!!

2009. ápr. 24. 09:14
 19/41 A kérdező kommentje:
Oké rendben, és is megyek dolgozni..
2009. ápr. 24. 09:18
 20/41 anonim ***** válasza:
Szia! Itt vagyok, de megint nem sokáig. Helyzet???
2009. ápr. 24. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!