Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg gyakori kora terhesség...

Tényleg gyakori kora terhességnél a " rózsaszínezés"?

Figyelt kérdés
Amúgy ez nálam soha nem fordul elő mensi előtt." napom van még a mensiig, szombatra nem várom, és ma el kezdtem kicsit rózsaszínezni...mit gondoltok?
2009. ápr. 23. 10:34
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakori a "rózsaszínezés", a pecsételő vérzés, és sokaknak jelentkezik menstruáció jellegű vérzés is, csak kissebb mennyiségben, és kevesebb napig tart általában.

Semmi rosszat nem jelent. Nekem is volt az elsőnél, a többi háromnál már nem.

Tesómnak mindkét gyereknél volt valamennyi vérzése. Ez önmagában még nem gond és nagyon gyakori dolog. Az már más, ha görcsölsz is mellé és darabos élénkpiros vérzésed van. De nálad szerencsére nem ez a helyzet. Remélem.

2009. ápr. 23. 10:56
 2/41 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz annyit, hogy úgy értem, az elsőnél volt az, hogy rendesen meg is jött, csak kevés volt, és 2-3 napig tartott. a "rózsaszín hüvelyváladék" mind a négynél megvolt.

Annál a résznél szoktam elkezdeni örülni...:)

2009. ápr. 23. 11:02
 3/41 A kérdező kommentje:

Kezdjek bizakodni?Ez olyan hihetetlen....

Nekem PCO-m van, a jobb oladli peteveztőm teljesen zárt, és méhnyaknyákom megöli a spermát..

Most volt az első inszemem..szombatra nem várom..jajj, mostmár kíváncsi vagyok mi lesz...:)

2009. ápr. 23. 11:13
 4/41 anonim ***** válasza:

Tesztet még ne csinálj, mert az valószínűleg még nem fogja kimutatni ilyenkor, és akkor az élettől is elmegy a kedved.

Próbálj megnyugodni, és próbálj várni a teszttel szombatig.

És írj, hogy mi az eredmény. Nagyon szorítok.

2009. ápr. 23. 11:24
 5/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy..És ha megjön szombaton?Akkor már remény nincs?

Megírom mi lett..:)

2009. ápr. 23. 11:28
 6/41 anonim ***** válasza:
NEM GONDOLUNK ILYENRE, HOGY MEGJÖN SZOMBATON!!!!!!!!
2009. ápr. 23. 11:41
 7/41 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy!!!!:)
2009. ápr. 23. 11:47
 8/41 A kérdező kommentje:

Szia4Nem fogadtam meg a tanácsod, és teszteltem...természetesen negatív, sőt ezután nem is nagyon bizok már pozitívban...

Szerintem tévedtél, mikor azt írtad gyakori a rózsaszínezés...lehet én vagyok a kivétel...:(

2009. ápr. 23. 15:06
 9/41 anonim ***** válasza:

Az első két-három hónapban tapasztalható enyhe, barnás színű pecsételő vérzés oka normális esetben a kialakulóban lévő méhlepény hormontermelésével kapcsolatos: a petefészek sárgatestjétől lassan átveszi a terhességet fenntartó hormonok termelését, ami a hormonszint ingadozásával jár. A méhnyálkahártya emiatt kis mértékben lelökődhet, a menstruációhoz hasonló - de annál kisebb mennyiségű - vérzést eredményezve. Ez rendszerint az éppen „esedékes" menstruáció időpontjában jelentkezik. A vérzés tehát ebben az esetben nem jelent veszélyt, mégis javasolt az orvossal való konzultáció és ultrahang elvégzése.

Kizárt, hogy ilyen koraterhességet kimutasson egy teszt!!!

Ami nem azt jelenti, hogy tutira várandós vagy, de azért még reménykedhetsz!!!

2009. ápr. 23. 15:40
 10/41 A kérdező kommentje:

Én még nem barnázok, vagy vérezgetek, csak ma reggel pisilés utána tapasztaltam egy kis rózsaszínezést.

Meglátjuk mi lesz..

2009. ápr. 23. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!