Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jártatok így? A mensimet...

Jártatok így? A mensimet szombatra várom, mivel clostyt szedtem, mindig pontos időben, kiszámíthatóan jött meg, de most ebben a hónapban volt inszemem, és ma el kezdtem rózsaszínezni.

Figyelt kérdés

Ez akkor már tuti nem baba...De miért kezd meg jönni 2 nappal előbb?Nem is fáj semmim..nem értem...légyszíves adjatok tanácsokat, mi lehet..

Köszönöm!

2009. ápr. 23. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy tutira nem baba???

A "rózsaszínezés" miatt?

Mert az gyakori a terhesség korai szakaszában...

2009. ápr. 23. 09:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!Igen, a rózsaszínes miatt gondolom, h nem baba..mondjuk nekem soha nem szokott rózsaszínes lenni mensi előtt..azt mondod ne adjam fel?

A sírás kerülget, ha látnál, annyira kikészültem ettől, hogy most sem sikerült..tényleg gyakori a rózsaszínezés?De miért?Mi ez?

2009. ápr. 23. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem szokott rózsaszínes lenni, csak amikor terhes vagyok...:))))

Onnan szoktam tudni:)))

2009. ápr. 23. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg?Akkor még van remény?
2009. ápr. 23. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem reménykedni szoktam ilyenkor, hanem örülni.

Persze ez azért erősen egyénfüggő.

Hiú reményt sem szeretnék ébreszteni benned.

Csak az én tapasztalataimat tudom írni továbbra is.

Nekem semmilyen tünetem nem szokott lenni amikor várandós vagyok, nem fáj, nem feszül a mellem, nincs hányingerem, csak a rózsaszínes hüvelyváladék, és valamennyi pecsételő vérzés, de az elsőnél ez is erősebb volt, csak két-három nap után elmúlt.

A negyediknél már tesztet sem vettem, mert biztos voltam a dolgomban.:)

Remélem nálad is ez a helyzet. Délután még írj, hogy mi van. Szia!

2009. ápr. 23. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Pecsételés nem volt, csak r.színes váladék..Szombaton minden kiderül, de bízom abban, h babám lesz, mert már sokat szenvedtem...nagyon összetörnék, ha már megint nem lenne kisbabám...
2009. ápr. 23. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Olyan rossz, mert belül azt érzem, hogy sikerült...nbem tudom miért érzem így!

Csak próbálom magam lebeszélni róla, ha nem így van, akkor ne csalódjak nagyot..

2009. ápr. 23. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!