Nagyon nem várom szept 20-ra. Még valaki? Tünetek? O_o
Mi is kistesót szeretnénk február óta,nehezebb mint gondoltam,19-20ra nem várom.Ovu előtti két nap és utáni 2napon voltunk együtt.Ovu napján nem-hát jó lenne,ha ennyiből is sikerülne!
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-14 07:02
Ma reggel teszteltem.Hát mintha látnám a 2.csíkot,de nagyon halovány.
Szia! utolsó válaszadó vagyok
Én is barnáztam tegnap meg ma reggel kicsit. Kicsit fájdogálok is lent,de enyhén.tegnap reggel voltam pont dokinál rákszűrés miatt,de akkor még semmi nem volt... vasárnapig még van 2 napom és soha nem barnáztam sem előtte napokban,sem utána.Írtam,hogy már teszteltem,de az negatív lett. Hétfőig várok szerintem,aztán teszt. Van ismerős akinek a nem várt utána csak 2 héttel mutatta ki a tesztje,de akkor már szinte biztosan tudták,hogy jön a baba :) Szerintem ebből még bármi lehet,csak nyugi!! Én sokat idegeskedtem az elmúlt 2-3 napban,ezért meg is ijedtem mikor tegnap késő délután elkezdtem barnázni.Most várok,próbálok higgadt maradni és mindenre felkészülni :)
én is várok a tesztel de nem hétfőig, hanem jövő hét péntekig. volt már egy terhességem amit 2 hét után mutatott ki, de azt a terhességet elvesztettem 5 hetesen. szóval most inkább tényleg nyugodjunk meg és éljük a minden napjainkat ! :)
szorítok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!