Nagyon nem várom szept 20-ra. Még valaki? Tünetek? O_o
Sziasztok! Ujabb tag!:)En is jonnek, 19-20ra nem varom. En igazabol nem tudom mikor voltunk egyutt ovu korul. Azt sem tudom mikor volt ovum de sztem 5en mert ez nap majd le szakadt a derekam es fajt a hasam, nyakom is volt. Arra emlekszem csak, hogy elotte napon elkapott este apa. 3 eve probalkozunk sikertelenul. Nalam mesterseges ut kizarva trombozis gyanu miatt. Vagy termeszetes ut vagy sehogy...:(:( Probalom lazan venni ezert is nem kattantam ra most eloszor a pe es ovu napokra.
Kerdezo, tesztem Nekem is van 2 db 10es es egy Clearblue ami a heteket jelzi...nem bizom a veletlenre! hehe:)
19-re nem várom.
Tegnap és ma reggel is erős hányingerem volt, és a kezemben van egy mai halvány, de jól kivehető pozitív teszt.
Nálunk ez amúgy is karma, 2009-ben is szeptemberben lett a tesztem + (sajnos az a baba elment október végén).
Remélem most is erősödni fognak a csíkok. :)
Drukkolok mindenkinek!
Kételkedtem, annyi szellemcsíkot láttam már, úgyhogy leugrottam clearblue-ért. Szerintetek?
Az elvileg pozi tesztes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!