Nagyon nem várom szept 20-ra. Még valaki? Tünetek? O_o
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 13:13
21/45 A kérdező kommentje:
gratulálok! :)
az egy szép pozitív ^^
2011. szept. 16. 13:21
22/45 anonim válasza:
POZIIIIII!!!:-))))) GRATULALOOOOK!!!:):)
23/45 anonim válasza:
haho en a 19ikei vagyok,kepzeljetek en is teszteltem,elvileg poziiii,holnap reggel majd tesztelek meg eggyet.remelem az is az lesz:)))
24/45 anonim válasza:
Mindenkinek szorítok, ogy pozítiv tesztekkel tele legyen pár nap múlva az oldal. Megy a drukk mindenkinek!!! Várom az eredményeket:)! Tudom milyen nehéz kivárni azt a napot, mikor már tesztelni lehet, de türelem lányok:)
10 hetes kismama:)))))!
25/45 A kérdező kommentje:
tegnap teszteltem negatív :(((((((((((((((((((((
2011. szept. 17. 10:10
26/45 A kérdező kommentje:
jó mondjuk hozzá kell tennem hogy korai, de nem bírtam ki és most meg tök szomorú vagyok.
2011. szept. 17. 10:11
27/45 anonim válasza:
En mara nem varom, egyelore meg nincs is de messze meg a nap vege. Ha holnap sem jon meg akkor hetfon tesztelek, ez a biztos.
Kerdezo, ne kenodj el, meg barmi lehet, koran lotted el azt a tesztet.
28/45 anonim válasza:
én 19.-ére nem várom,ma reggel vagyis a 13.-ik napon ellőttem egy corax tesztet,de negatív lett,majd meglátjuk...
29/45 anonim válasza:
Lányok, hogy vagytok? Nagyon gratulálok azoknak, akiknek sikerült :D Ki izgul még? Én 22re nem várom, ma még nem merek tesztelni; vagy szerintetek lehet? +++
30/45 A kérdező kommentje:
most voltam wc-én mert pisilnem kellett, aztán amikor kitöröltem véres lett a papír. szóval nálunk nincs baba :((
2011. szept. 19. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!