Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor nem vagyok terhes?...

Most akkor nem vagyok terhes? Tévedhet a teszt?

Figyelt kérdés

Április 10-re nem vártam, nem is jött(akkor még).Minden terhességre utaló tünetet észleltem magamon mell feszülés, émelygés,sz.ajkak sötétedése, mirigyes mellbimbó udvar és sötétedése, érzékenysége stb...

17-18.án teszteltem két nagyon halvány, de látható tesztet(Gravi hcg).Erre 18-án megjött rendesen.Voltam dokinál, ott ultrahangon nem láttak semmit, a nyhártyám 10mm volt.Vizeletből csintáltak tesztet a laboron, ami - lett.Tuti nem vagyok terhes?Kb 5 hetes lehettem.Nem lehetett, hogy ez a teszt tévedett és még azért nem láttak semmit az uh-on mert pici volt a baba?

2009. ápr. 22. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű volt valami, de meg sem tapadt rendesen ,ezért volt halvány a csík. Vagy esetleg időn túl olvastad le az eredményt? Valamit mindenképp láttak volna az uh-on.
2009. ápr. 22. 19:23
 2/5 Grófházy ***** válasza:

ha 5 hetes körüli voltál,és akkor voltál dokinál,akkor elméletileg már ver a szíve.Akkor nem láthatta az orvos,ha valami gond volt,és nem volt szívhang.

De szerintem nem voltál terhes

2009. ápr. 22. 19:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Időn belül olvastam le az eredményt.
2009. ápr. 22. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Annak van valószínűsége, hogy valami elindult de nagyon korán elhalt. Egy héttel a nem várt után már inkább határozott csíknak kellene lenni, mint haloványnak, illetve öt hetes terhességet már lehet ultrahanggal igazolni. Sajnálom, de történeted azért nem egyedi, többen járnak így. Ez még semmi okot nem kell, hogy adjon az elkeseredésre. Azok a vannak kevesebben akinek soha nem volt vetélése, és nem szokott a következő terhességnél ismétlődni.
2009. ápr. 22. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
az az egy baj h az ilyen eseteket soha nem fogjuk megtudni h akkor most volt baba vagynem!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!