Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálhatom már a tesztet?...

Megcsinálhatom már a tesztet? Történt egy kis "baleset" szeretkezés közben. Vettem tesztet, de figyelmetlenségemből 10 naposat vettem, nem 3 naposat. Ma tartok a 7. napnál a "baleset" óta. Megcsinálhatom a 10 napos tesztet?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 22. 16:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

Akkor szellemcsíkos lett a teszt, és véletlenül mégis ott volt a baba, mert fizikailag képtelenség hogy kimutassa 4 nappal szex után!!!! Ha nekünk nem hiszel akkor beszélj egy orvossal!

16:55-ös voltam, és nem az aki előtte írt neked.

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!

és szégyeld magad hogy te meg boldogtalanságot kívánsz másnak...

2009. ápr. 23. 09:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Kicsikém, ha a te teszted 4 nappal a szex után csíkos lett, akkor irány a TV-be mutogatni magad, mert ilyen nincs! :)))) Ja, és miért vagy ilyen ideges?? Hmm?
2009. ápr. 23. 10:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy ilyen embernek nem születik gyereke.. kár tovább szaporodnod, ha ilyen agresszív és rosszindulatú vagy.. (NA, EZ MOST EGY JELLEMZÉS VOLT). :))
2009. ápr. 23. 10:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok. Bocsáss meg de nálad nagyon nem stimmel valami. Ráadásul (hmm. hogy is fogalmazzak szépen) még igazat sem mondasz. De ha van ilyen teszt ami 4 nappal a szex után kimutat terhességet, légyszi ird már meg mi a neve, sietek venni....
2009. ápr. 23. 10:58
 25/26 A kérdező kommentje:
Annyit szólnék,hozzá,hogy nem boldogtalanságot kívántam!Olvasd el még egyszer!
2009. ápr. 23. 11:16
 26/26 anonim ***** válasza:

sziasztok

nyugodjatok már meg. miért kell bántani egymást? a kérdezönek biztos van baja azért irt.. ne hergeljük egymást. ha mégis terhesnek érzed magad, csinálj egy másik tesztet.. amugy néha megjelenhetnek szellemcsikok is..

majd irj hogy mit teszteltél.

32.

2009. ápr. 23. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!