Megcsinálhatom már a tesztet? Történt egy kis "baleset" szeretkezés közben. Vettem tesztet, de figyelmetlenségemből 10 naposat vettem, nem 3 naposat. Ma tartok a 7. napnál a "baleset" óta. Megcsinálhatom a 10 napos tesztet?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2009. ápr. 22. 16:00
1/26 anonim válasza:
ez attól függ,a ciklusod melyik szakaszában vagy...
2/26 anonim válasza:
Szia!Hát szerintem inkább vegyél 3 naposat és azt csináld meg!
3/26 anonim válasza:
A beágyazódás kb. 4-7 napig tart.. innentől számítva kell a 10 napot érteni. Tehát leghamarabb az együttléttől számított 14. napon mutathat ki a teszt terhességet. (nálam így volt).
4/26 anonim válasza:
3 napos teszt nem létezik! Akkor még be sem ágyazódott a baba. Általában a tesztek 2 hetesek, ami pedig 10 napos, az azért annyi, mert a beágyazódástól számolja, nem a megtermékenyüléstől. Ha biztosra akarsz menni, még minimum 1 hetet várj a teszttel!
5/26 A kérdező kommentje:
Huhhh...Akkor azt hiszem veszek 3 naposat. Az elsőnek: pont azon a napon múlt el a mensim. Számít valamit?
2009. ápr. 22. 16:05
6/26 anonim válasza:
A három napot nem a balesettől, hanem a beágyazódástól kell számolni. Szerintem felesleges megcsinálnod a mensi idejéig, úgyse mutatna semmit.
7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Utolsónak: az előző terhességem is kimutatta az általam "3 naposnak"nevezett teszt,igaz a 4.napon csináltam.
2009. ápr. 22. 16:09
8/26 anonim válasza:
Az akció utáni 4. napon???!!! Hát azt nem igen tudom elhinni... :)) (ilyen nincs).
9/26 A kérdező kommentje:
Tényleg!Nem viccelek! És biztos,h a 4. nap volt,mert máskor védekeztünk.
2009. ápr. 22. 16:19
10/26 anonim válasza:
Akkor Te orvosi csoda vagy! :) Ugyanis maga a beágyazódás folyamata kb. egy hét.. és még onnantól számítva 3-10 nap múlva mutatható ki a terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!