Megcsinálhatom már a tesztet? Történt egy kis "baleset" szeretkezés közben. Vettem tesztet, de figyelmetlenségemből 10 naposat vettem, nem 3 naposat. Ma tartok a 7. napnál a "baleset" óta. Megcsinálhatom a 10 napos tesztet?
Jaj de jó!Orvosi csoda vagyok!
Köszönöm hozzászólásod,bár én véleményt kértem,nem jellemzést!:-)
Vélemény...szerintem inkább jellemzés. De nem a kérdésemre vonatkozott,csak közvetetten.
Megköszönném,ha másnak is hagynál szót...
Szép napot!
Nem mutatja ki ilyen korán. Véleményem hogy tájékozódj hogy hogy történik a dolog. Mert az hogy neked annó 4 nappal a szex után kimutatta, kizárt, max ha az előtte lévő két hétben nem volt 100%-os a védekezés. A hcg hormon akkor kezd el termelődni ha beágyazódik és pár nap kell hogy annyi mennyiségben legyen a vizeletedben amit a teszt ki tud mutatni. De még a gyógyszertárost is megkérdezheted hogy a szex után 3 nappal kimutatja-e a teszt a terhességet. azt fogja mondani hogy NEM! Hisz az aktus után talán aznap vagy másnap találkozik a spermium a petéddel, megtermékenyíti, kb 1 hét mire a méhedbe ér és elkezd beágyazódni. Onnan jobb esetben 3 nap múlva már kimutathatja a teszt a terhességet, de általában a menzi idejére lesz annyi a vizeletben. A szex után 3 nappal a vérvétel sem mutatja ki nem hogy a teszt!!!! És ez nekem is a véleményem volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=mikor+mutatj..
azért gonosz húzás volt tőled, hogy boldogtalanságot kívántál a másiknak. Máskor inkább gondolkozz el azon, hogy miket beszélsz. Ez nem jellemzés volt és nem vélemény, hanem jótanács.
Azt megkérdezhetem, hogy miért nevezed 3 naposnak? Ír rajta valami hasonlót, mármint, hogy mennyi idő után mutatja ki a terhességet? Milyen márka ez? És honnan tudod, melyik a 10 napos, és melyik a 3 napos?
Különben ilyesmiről én sem hallottam sosem. Ne haragudj a beszólásainkért, de - és sajnos mi vagyunk többen - úgy tudjuk, hogy a legjobb teszt is csak 14 nappal az aktus után mutat helyes eredményt. Áruld el, milyen tesztet használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!