Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálhatom már a tesztet?...

Megcsinálhatom már a tesztet? Történt egy kis "baleset" szeretkezés közben. Vettem tesztet, de figyelmetlenségemből 10 naposat vettem, nem 3 naposat. Ma tartok a 7. napnál a "baleset" óta. Megcsinálhatom a 10 napos tesztet?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 22. 16:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Jaj de jó!Orvosi csoda vagyok!

Köszönöm hozzászólásod,bár én véleményt kértem,nem jellemzést!:-)

2009. ápr. 22. 16:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm ez a véleményem volt.. :))
2009. ápr. 22. 16:41
 13/26 A kérdező kommentje:

Vélemény...szerintem inkább jellemzés. De nem a kérdésemre vonatkozott,csak közvetetten.

Megköszönném,ha másnak is hagynál szót...

Szép napot!

2009. ápr. 22. 16:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mutatja ki ilyen korán. Véleményem hogy tájékozódj hogy hogy történik a dolog. Mert az hogy neked annó 4 nappal a szex után kimutatta, kizárt, max ha az előtte lévő két hétben nem volt 100%-os a védekezés. A hcg hormon akkor kezd el termelődni ha beágyazódik és pár nap kell hogy annyi mennyiségben legyen a vizeletedben amit a teszt ki tud mutatni. De még a gyógyszertárost is megkérdezheted hogy a szex után 3 nappal kimutatja-e a teszt a terhességet. azt fogja mondani hogy NEM! Hisz az aktus után talán aznap vagy másnap találkozik a spermium a petéddel, megtermékenyíti, kb 1 hét mire a méhedbe ér és elkezd beágyazódni. Onnan jobb esetben 3 nap múlva már kimutathatja a teszt a terhességet, de általában a menzi idejére lesz annyi a vizeletben. A szex után 3 nappal a vérvétel sem mutatja ki nem hogy a teszt!!!! És ez nekem is a véleményem volt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=mikor+mutatj..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. ápr. 22. 16:55
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem akarod még abbahagyni? Most már kimondom:Eszméletlenül idegesítő vagy! Ha nem hiszed,hát nem hiszed!" Jujjj,de rosszul esett!" Miért kell ezen vitázni? Nem csodálnám,ha sosem lennél boldog,hisz őrjítő egy természeted van!Na tessék,ez is jellemzés volt!
2009. ápr. 22. 17:00
 16/26 anonim ***** válasza:
78%

azért gonosz húzás volt tőled, hogy boldogtalanságot kívántál a másiknak. Máskor inkább gondolkozz el azon, hogy miket beszélsz. Ez nem jellemzés volt és nem vélemény, hanem jótanács.

Azt megkérdezhetem, hogy miért nevezed 3 naposnak? Ír rajta valami hasonlót, mármint, hogy mennyi idő után mutatja ki a terhességet? Milyen márka ez? És honnan tudod, melyik a 10 napos, és melyik a 3 napos?

Különben ilyesmiről én sem hallottam sosem. Ne haragudj a beszólásainkért, de - és sajnos mi vagyunk többen - úgy tudjuk, hogy a legjobb teszt is csak 14 nappal az aktus után mutat helyes eredményt. Áruld el, milyen tesztet használsz?

2009. ápr. 22. 17:47
 17/26 anonim ***** válasza:
szia én uj vagyok. mi a neve a tesztnek amit te 3 naponak nevezel? engem is érdeklen.
2009. ápr. 22. 18:43
 18/26 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Qupido terhességi teszt.
2009. ápr. 22. 19:02
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A 16:55-ös nem jellemzést irt, hanem tényeket!!!!!! És lehetett pozitiv a teszt, csak nem abban a ciklusban estél teherbe, hanem előtte !
2009. ápr. 22. 19:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem!Előtte mindig gumival védekeztünk. Mellesleg az ultrahang is talán tévedett 42 hétig?
2009. ápr. 22. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!