Tegnap volt az első inszeminációm. Van valaki hasonló helyzetben? Velem tartana ebben a hosszú két hétben?
Szia Andi!
Már megírtam, mi a helyzet, újat nem tudok mondani. Elmész vérvételre hétfön?
Amugy a barnás folt nem biztos, h a mensi jele.
Ha van valami változás, írj!
Szia Andi!
Nekem fura ez a dolog, ami veled történik. Nem értem. Azt jó jelnek tartom, h nem jött meg, még lehet pozi a teszt.
Nos, én nagyon magam alatt vagyok. Iszonyatosan. Nem tudom, mit gondoljak, mit érezzek. Délelött olyan jó kedvem volt, pedig reggel ujra neg lett a teszt. Persze, tudom, korai még. Most meg már annyira szar a kedvem, h csak döglenék egész nap és azon agyalok, h akarok-e mégegyszer ilyen tortúrát magamnak. Valahogy nem kívánom. Ha ez nem lesz sikeres, feladom a dolgot.
Megkérdezhetem, hogy neketk miért kellett inszemináiót csinálni?
Minden jót és írj, ha van valami!
Szia Andi!
Tudom, h furcsa érzések kavarognak benned, bennem ugyanugy. Hasonlítgatjuk, h mivel másabb most, mint szokott. Nem szeretem ezt a bizonytalanságot.
Mivel nekem holnap telik le a két hét, felhívtam a dokimat és kivételesen vele beszéltem :) Annyit mondott, várjak a teszteléssel hétföig vagy keddig :) Könnyü mondani... Nem kell mennem vérvételre, csak itthoni tesztet csináljak, aztán ha pozi, mehetek hozzá vizsgálatra. Meg kérdezte, terhesnek érzem-e magam? Ha reggeltöl estig hánynék, azt mondtam volna neki, hogy igen.
Tudom, hogy megbánnám, ha feladnám, csak olyan hullámvölgyeim vannak, hogy katasztrófa. Félek nagyon, mert az egyik, bal oldali petevezetékem nagyon le van szükülve és azon az oldalon nem is nöttek nagyra a tüszöim, éppen csak elindultak. Félek, hogy a bal oldalamnak rövidesen löttek.
Kérlek írj, hogy mi a holnapi teszted eredménye!
Szorítok nagyon!
Szia Andi!
Ma a 28. napon, erös vérzéssel megjött :(
Megyek dokihoz, írja fel ujra az injekciókat.
Írj, h neked mi lett.
Ildi
Szia Andi!
Nagyon kedves vagy, örülök, h támogatjuk egymást.
Nem jó a bizonytalanság, az tuti. Nekem azért nagyon fura, h neg a teszted és még mindig nem jött meg.
Nekem a 28. nap jött meg, reggel mint a villámcsapás, ugy meglepett a dolog. Végül beszereztem a következö kúra injekcióit, most drágább peteérést segítöt adott. Hátha.
Olyan messze van még az a hétfö...
Majd írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!