Lehetek terhes negatív teszt ellenére?
Figyelt kérdés
Tüneteim vannak, a hőm tartósan magas, már 6 napja késik, feltételezett fogamzáshoz képest már a 20. napon vagyok. A teszt mégis negatív. Létezik, hogy még ilyen későn sem jelzi a teszt, de mégis terhes vagyok? Megyek dokihoz, de addig is érdekelne hogy hallott-e valaki ilyenről!2009. ápr. 22. 09:36
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen! Van akinek a szervezete csak később termel annyi hcg-t amit kimutat a teszt! Meg attól is függ, hogy milyen érzékenységű teszttel teszteltél, a legérzékenyebb a 10-es érzékenységű!!!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Van ilyen. Nagyon sok függ a teszt érzékenységétől is, illetve hogy mikor, melyik napszakban végezted el! A legjobb a reggeli "mintavétel" , mert akkor a legmagasabb a hcg hormon!
3/5 A kérdező kommentje:
25-ös a teszt, amit csináltam. Tudtommal ez viszonylag jó. Azzal is tisztában vagyok, hogy lehet korai a teszt, de ahogy írtam: már a 20. nap után vagyok a feltételezett megtermékenyüléshez képest. Ez nem túl sok már ahhoz, hogy a teszt ne mutasson semmit?
2009. ápr. 22. 09:55
4/5 A kérdező kommentje:
Ja, és reggel, első vizeletből teszteltem.
2009. ápr. 22. 09:55
5/5 anonim válasza:
Hát elvileg már ki kellene mutatnia, de nem vagyunk egyformák és hallottunk már olyat hogy a teszt negatív volt és mégis terhes volt a kérdező. Én kívánom hogy az legyél! Ha nem jön meg, akkor a jövöhéten menj el dokihoz. Ebből még bármi lehet. Drukk hogy baba legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!