Férjem hormonvizsgálati eredménye jó?
Sehol nem találok olyan oldalt, ahol a férfiak ideális hormoneredményeit lehetne megnézni. Esetleg, ha tudtok ilyen oldalt, linkeljétek be!
A férjemé:
LH 4,8 mIU/mL
FSH 2,2 mIU/mL
Prolaktin 9,1 ng/mL
Tesztoszteron 393,7 ng/dL
férjem most lenkei alapvitamint szed. pont most fogyott el egy havi adag. kíváncsi vagyok, használt-e.
és mit mond az orvos, mitől lehet a spermaszámingadozás és a rossz spermaszám?
nálunk néhány renyhén mozgó spermium volt 1 hónapja. bár a minta 9 napos volt, reménykedem, hogy ez is rontott rajta.
Hát a doki nem akart találgatni, de mivel herevisszér van, ezért én gondolom, hogy amúgy is a meleg a káros, hát még júliusban, mikor eleve 40 fok volt...Szóval én arra tippelek, hogy a meleg ennyire befolyásolja, de ezt csak én mondom. Ja, és most nem szedett semmit a férjem.
Hát kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az eredménye másfél hónap múlva, remélem megmondják majd :)
Lehet ám, hogy a 9 napos minta sok volt, mármint a napok... 3-5 napot szoktak javasolni, utána szerintem romolhatnak a kiskatonák, úgyhogy biztos jobb eredményetek lesz :))
most 5 napos lesz. nagyon bízok a jó eredményben. vagy csak legalább legyen valami pozitív fejlődés!
A viszérrel műtéti úton lehet valami kezdeni, nem?
Szia!
Ennyire rossz eredménnyel nem lenne jobb lombikra menni?
Oda elég egy darab is. :-)
a mai eredményünk: normális!! semmi baja a férjemnek :)
még csak telefonon beszéltünk, de azt mondja,hogy a papír szerint (ha jól emlékszem) 1ml-ben 22 millió, az összesben 60 feletti.
bár azt mondta az orvos, hogy a normál kategória alján van.
elmondta, hogy mennyi mozog, de azt majd akkor írom le, ha látom a papírt!
az orvos is meglepődött. akkor valóban a 9napos minta a ludas, és az 1szeri termálfürdőzés tette tönkre a előző mintát.
most olyan boldogok vagyunk :) :) :)
mennyiség 3ml
ph 7,5
szám/ml: 22 millió
szám/ejac: 66 millió
mozgó: 70%
élénk: 35%
kp.élénk: 20%
alig haladó: 15%
álló: 30%
normozoospermia
Na szuper :)
Mondtam én, hogy a melegnek nagy szerepe van, na meg hogy a 9 nap sok volt, nagyon örülök, hogy minden rendben van :D
Régóta próbálkoztok, és azért volt a vizsgálat? Szerintem ilyen eredménnyel simán menni fog babát összehozni, hajrá :)
Lehetne műteni is a férjemet, de azt nem szeretnénk, mert egyáltalán nem biztos, hogy segítenene, meg nagy a valószínűsége a kiújulásnak a doki szerint.
Utolsó válaszolónak: de, annyira hogy jobb lenne, hogy már nincs 1 hónap, és lombikozunk :D Már alig várom :) A vitaminokat azért szedetem vele, mert jó lenne, ha nem 10 db-ból kéne válogatni, hanem azért lennének versenytársak is...
1 éve próbálkozunk, s ezért mentünk vizsgálatokra.
akkor drukkolok Nektek, hogy lehessen miből válogatni :)
Köszi, ránk fér egy kis erősítés :)
Sok sikert nektek, kívánom hogy minél előbb teljesüljön az álmunk, és anyukák lehessünk!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!