Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm abortuszt akar, de...

A barátnőm abortuszt akar, de én megtartanám. Nincs arra lehetőség hogy ne tudja elveteni? Vagy csak az egyik fél beleegyezése kell?? Nincs erre valami törvény?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segítsetek :(
2009. ápr. 21. 14:22
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

tizen x év korkülönbség elég indok??

:(

2009. ápr. 21. 19:56
 22/35 A kérdező kommentje:
mármint én vagyok a fiatalabb :(
2009. ápr. 21. 19:57
 23/35 anonim ***** válasza:
Akkor talán attól fél,hogy most szeretnéd ezt a babát, és pár év múlva meg dobbantasz? Talán erről az oldaláról közelítsd meg a dolgokat, mikor "győzködöd", hogy megtartsátok. Most állj mellette, ne veszekedéssel próbáld meggyőzni, érezze, hogy számíthat rád! De mondd el neki,hogy mennyire szeretnéd ezt a babát. Szorítok, hogy meggondolja magát! :)
2009. ápr. 21. 20:21
 24/35 anonim ***** válasza:
11%
Szia!A korkülönbség nem számit,mindegy ki az idősebb!A mai világban kit érdekel?Remélem a barátnőd megtartja a babát,főleg ha már volt abortusza!Majd ird meg,mi lett a döntés eredménye!
2009. ápr. 21. 21:27
 25/35 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem dobantanék pár év mulva :(

Nekem ő a legfontosabb, és én tőle szeretném ha lenne gyerekem :(

Akár mi lesz a döntése akkor se fogom elhagyni, csak ne tudom hogy fogom átvészelni :(

2009. ápr. 22. 14:08
 26/35 anonim ***** válasza:
Megírod majd hogy hogy döntött a barátnőd?Még mindig tartja az álláspontját?
2009. ápr. 23. 12:55
 27/35 anonim ***** válasza:

Győzködjed, hogy ha ő 55 éves lesz, te meg harminc , akkor biztos nem hagyod ott egy gyerekkel.

Írj szerződést ügyvédnél, kötelezd magad, vedd bele hogy biztosítod, hogy felneveld a gyereket és ő is vele lehessen, ha mégis szétmennétek 10 év múlva!

2009. ápr. 23. 12:58
 28/35 anonim ***** válasza:
Szia!Majd azért ha megkérhetlek ird meg,hogy megtartottátok-e a babát!Kiváncsi vagyok!Remélem,hogy igen!
2009. ápr. 23. 17:35
 29/35 A kérdező kommentje:

Megfogom írni, de szerintem nem fog bele egyezni:(

De beszélek vele mindenképpen :(

remélem sikerül rávenem :(

2009. ápr. 23. 17:41
 30/35 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?Nemírtál még hogy hogy is döntött a barátnőd.Nagyon szurkolok neked!!!!!Írd megt légyszi mi lett!!!!!
2009. máj. 2. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!