Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm abortuszt akar, de...

A barátnőm abortuszt akar, de én megtartanám. Nincs arra lehetőség hogy ne tudja elveteni? Vagy csak az egyik fél beleegyezése kell?? Nincs erre valami törvény?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segítsetek :(
2009. ápr. 21. 14:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én most veszítettem el a babámat,egy hete!A párom,és én is nagyon vártuk már,hosszú évekig nem jött össze.

A párod,miért nem akarja a babát?Mondott valami indokot?Fiatal,vagy esetleg a karrierje miatt aggódik?Esetleg a kapcsolatotok miatt,nem akarja bevállalni?Miért hozta ezt a döntést?Ha te megakarod tartani,és felelöséget vállalsz,akkor mitől tart,fél?Próbáld nyugodtan megbeszélni vele a dolgokat!Valamit biztosan tud mondani,a döntéséről!Én bízom abban,hogy alapos átbeszélés után,mégis úgy dönt,hogy megtartja,tartjátok a babát!

2009. ápr. 21. 15:45
 12/35 anonim ***** válasza:
56%

Kérlek ne hurrogjatok le válaszolók és ne reagáljatok a válaszomra, hanem a saját ötleteteket írjátok!

Lehet, hogy ridegen hangzik, de hátha megoldás?

Ha szerződést kötnétek, hogy felneveled a gyereket, az anyának a szülés és a terhesség miatt keletkező hátrányait megtéríted, esetleg viszonzod is, és ha esetleg egészségkárosodást szenvedne, akkor élete végéig ennek mértékében segíted, akkor hátha elvállalná? - Csak nem pont ő fog meghalni a szülésben már.

2009. ápr. 21. 16:16
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi hogy ezt írom de biztos hogy tőled van?Nem lehet hogy azért akarja mindenáron elvetetni hogy tudja nem a tied?Ezzel nem vitát akarok szítani csak felmerült bennem.Mégegyszer nem bunkóságból írom.Azért sok sikert!
2009. ápr. 21. 16:53
 14/35 anonim ***** válasza:
38%
Szia!Nem tudja a barátnőd,hogy milyen érzés abortusz után lenni,de ha tudná,akkor nem válalkozna rá.Különben is,ha te felajánlottad,hogy tartsa meg,akkor nem tudom miért nem tartja meg.És különben meg,ha nem akart teherbe esni,akkor miért nem védekezett.Terhes lett,és nincs indok komolyabb,hogy miért akarja elvetetni,akkor a családvédelminél remélem nem kap engedélyt a műtétre!Bocsi,ha egy kicsit gonoszkodtam itt a végén!
2009. ápr. 21. 17:56
 15/35 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nagyon sajnalom a helyzetet.Eleg ritka h egy fiu igy gondolkozzon mint te es becsulendo de sajnos te nem tehetsz semmit,mert sajnos nincs ilyen torveny.

Nem emlitetted hogy hany evesek vagytok.

Ha meg nem toltotte be a 18-at akkor szuloi beleegyezesre lesz szuksege az abortuszhoz.

Ha meg fiatalkoru akkor beszelj esetleg a szuleivel.

Viszont ha nem akarja megtartani akkor ne eroltesd,valoszinu meg nem erzi magat erettnek az anyasagra.

Sok sikert kivanok neked-nektek barmi is lesz.

Udv;egy 30 hetes kismama

2009. ápr. 21. 17:57
 16/35 anonim ***** válasza:
41%
Úgy van, beszéld rá hogy tartsa meg, hátha tönkre megy idegileg és lelkileg azért, mert ráeröltetted. hajrá.
2009. ápr. 21. 18:08
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Szia. A családunkban is történt hasonló eset, 19 éves volt a pár akkor, a lány elvetette, de a fiú ma sem tudta túltenni magát ezen. Együttmaradtak, pár év múlva lett babájuk. De a kapcsolatuk nem igazán működik. Ja és a lány is megbánta, mert úgy érzi megölte az első babáját. A következő baba érkezése után 10 hónappal meghalt az apukája, akkor meg azon ette magát, hogy az apukája mennyi ideig unokázhatott volna, ha megszüli az első babát. Meg folyton ott lebeg előtte, a "Mi lett volna, ha...? " kérdés.
2009. ápr. 21. 18:24
 18/35 A kérdező kommentje:

volt már neki egy abortusza!:(

én még nem szerettem senkit se így mint őt.félek hogy abortusz miatt tönkre megy a kapcsolatunk...:(, de nekem kell a gyerek, felnevelném egyedül is.:(Nem akarom hogy megölje :(

2009. ápr. 21. 18:31
 19/35 A kérdező kommentje:
Biztos hogy tőlem van, nem olyan aki megcsalna ebbe biztos vagyok!!
2009. ápr. 21. 18:33
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha már egyszer járt így, akkor miért nem figyel oda a védekezésre? Mások évekig kínlódnak, hogy babájuk legyen, ő meg már a másodikat próbálja eldobni?! Szerintem mondd meg neki, hogy nem tudod elfogadni az abortuszt, és valószínűleg felhoznád a későbbiekben. Ezzel a döntésével nagyon valószínű, hogy elveszít téged! Egyébként mivel indokolta, hogy ezt a bábát is elveteti? Túl fiatal? Karrier miatt? Inkább örülne, hogy egy abortusz után lehet gyereke, mert vannak olyan nők, akiknek utána soha nem lehetett!
2009. ápr. 21. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!