A barátnőm abortuszt akar, de én megtartanám. Nincs arra lehetőség hogy ne tudja elveteni? Vagy csak az egyik fél beleegyezése kell?? Nincs erre valami törvény?
Szia!
Én most veszítettem el a babámat,egy hete!A párom,és én is nagyon vártuk már,hosszú évekig nem jött össze.
A párod,miért nem akarja a babát?Mondott valami indokot?Fiatal,vagy esetleg a karrierje miatt aggódik?Esetleg a kapcsolatotok miatt,nem akarja bevállalni?Miért hozta ezt a döntést?Ha te megakarod tartani,és felelöséget vállalsz,akkor mitől tart,fél?Próbáld nyugodtan megbeszélni vele a dolgokat!Valamit biztosan tud mondani,a döntéséről!Én bízom abban,hogy alapos átbeszélés után,mégis úgy dönt,hogy megtartja,tartjátok a babát!
Kérlek ne hurrogjatok le válaszolók és ne reagáljatok a válaszomra, hanem a saját ötleteteket írjátok!
Lehet, hogy ridegen hangzik, de hátha megoldás?
Ha szerződést kötnétek, hogy felneveled a gyereket, az anyának a szülés és a terhesség miatt keletkező hátrányait megtéríted, esetleg viszonzod is, és ha esetleg egészségkárosodást szenvedne, akkor élete végéig ennek mértékében segíted, akkor hátha elvállalná? - Csak nem pont ő fog meghalni a szülésben már.
Szia!
Nagyon sajnalom a helyzetet.Eleg ritka h egy fiu igy gondolkozzon mint te es becsulendo de sajnos te nem tehetsz semmit,mert sajnos nincs ilyen torveny.
Nem emlitetted hogy hany evesek vagytok.
Ha meg nem toltotte be a 18-at akkor szuloi beleegyezesre lesz szuksege az abortuszhoz.
Ha meg fiatalkoru akkor beszelj esetleg a szuleivel.
Viszont ha nem akarja megtartani akkor ne eroltesd,valoszinu meg nem erzi magat erettnek az anyasagra.
Sok sikert kivanok neked-nektek barmi is lesz.
Udv;egy 30 hetes kismama
volt már neki egy abortusza!:(
én még nem szerettem senkit se így mint őt.félek hogy abortusz miatt tönkre megy a kapcsolatunk...:(, de nekem kell a gyerek, felnevelném egyedül is.:(Nem akarom hogy megölje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!