Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19. napon 3.4 es progeszteron,...

19. napon 3.4 es progeszteron, majd a 21. napon hirtelen 36-os érték. Ez hogy lehet, mitől?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 11:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is reménykedhetsz benne,hogy terhes vagy :) mert én tegnap is és ma is pozitívat teszteltem :)))) már csak az eredményeim miatt aggódom,hogy a baba rendbe legyen :(
2011. szept. 10. 15:04
 22/26 A kérdező kommentje:

Jaaaj de jó hír! Szívből gratulálok!!!!!! Nagyon vigyázz magatokra!

Még nem teszteltem, de majd írok ha lesz eredmény!

2011. szept. 10. 15:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Köszi :) és mindenképpen írd meg,hogy mi lett a teszt eredménye :D kiváncsi vagyok már nagyon :)
2011. szept. 10. 15:44
 24/26 A kérdező kommentje:
Sajna megjött! :-( Mindegy, talán köv hóban...
2011. szept. 11. 08:36
 25/26 anonim ***** válasza:
sajnálom :( de ne törj le nagyon,itt van a következő hónap,amikor probálkozhattok :) vezeted a hőd?vagy ovulációs tesztet csinálsz? mert talán igy könnyebb azt a napot elkapni,amikor együtt kell lennetek :) szorítok neked nagyon...tudom hülyeség amit írok,de probálj meg nem gondolni arra,hogy teherbe akarsz esni...ha nem akarod annyira görcsösen meglátod sikerülni fog :)
2011. szept. 11. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyébként én azért a helyedben csinálnék egy tesztet,mert az is lehet,hogy a baba már ott van,de a menses már előbb elkezdődött....
2011. szept. 11. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!